E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisŞok! Geldiler, görüştüler, gittiler ---

Şok! Geldiler, görüştüler, gittiler

Şok! Geldiler, görüştüler, gittiler
14 Nisan 2013 - 19:15 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in heyeti kime geldi, niçin geldi? Masada ne vardı?

Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's yetkililerinin önceki gün Türkiye'de bazı bankacı ve ekonomistlerle temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. Günübirlik ziyaret çerçevesinde Türkiye'de oldukları belirtilen Moody's heyetinde Kıdemli Analist Sarah Carlson'ın da olduğu öğrenildi.
Moodys'le görüşmelerde yer alan kaynakların The Wall Street Journal Türkiye'ye verdiği bilgiye göre, heyet Türkiye ekonomisine yönelik değerlendirmeler aldı.
Görüşmede yer alan bir ekonomist, "3 kişilik bir analist grubu geldi" dedi ve ekledi: "Günübirlik ziyaret çerçevesinde Türkiye'de bulunduklarını açıkladılar. Türkiye ekonomisindeki son gelişmelere ilişkin bilgi verdim. Cari işlemlere yönelik risklere değindim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • altın ile başladık.15 Nisan 2013 15:12

    parasal genişlemenin sonuna gelinmesi ile fazla basılan paradan beslenen altın sert düşüşe geçti. Sırada kötü ekonomik verilere rağmen rekorlar kıan SP ve Dow endeksleri var. Bilindiği üzere amerika hapşırırsa tüm dünya nezle olur.

  • geldiler gorduler gittiler!15 Nisan 2013 00:44

    aldık verdık yendık :)

  • kaçın diyen arkadaşa14 Nisan 2013 23:41

    1 hafta süre çok uzun. istatistiklere göre not artırım veya benzeri olayın sonrasındaki 72 saat içinde göçüş başlıyor. sadece eklemek istedim

  • kaçınnnn14 Nisan 2013 23:02

    not artımı satış vede kaçış frsatıdır. kaçanın anası ağlamaz. not artarsa en çok bir hafta içinde sattınız sattınız yoksa ananız ....

  • MERCİDABIK.14 Nisan 2013 21:55

    Niçin geldikleri belli zaten devletin başındakilerlen anlaşma yapıp yabancıların mal satmaları lazım neyapın ne edin bunların mallarının yğzde 50 sini boşalltırın yarın bir savaş durumunda hiçdeğilse zarar görmezler diye anlaşıp gittiler.senin yatırımcına malı kaptırmışlar kimin umurunda.adamlar ülkeyi sata sata bitiremediler biz K.yatırımcılaramı acıyacaklar.şu aşşağıdaki apoibensinin resmini görünce KAN beynime vuruyor.o imralıda askerlik yapanlarında allah belasını versin şu ibneyi vuramadılar gitti vurunda TARİHE altın harflerlen yazılın.herşey demekki PARAYMIŞ.adamın biri birisinin önüne bir çanta dolu PARA koymuş çantaınalan adamda açmış içinolu hemen karısına seslenmiş karıcığım akşam nerdeydin diye karısıda hemen cevaplamış kocacığım akşam bu beyin evine misafirdim demiş kadının kocası adama döner bu para bendemi kalacak der adamda ihtiyacınız varmış kalsın buseferde kadının kocası zaten hanımda tatil yapmak istiyordu bari senin evde bir hafta misafir et demiş.

  • bir tahmin14 Nisan 2013 21:50

    cash durumumuz nedir ona bakmaya gelmişlerdir. Borsadaki malları satınca parayı kurtarabilirmiyiz onun derdindeler. niye derseniz tüm kredi değerlendirme kuruluşlarının kime hizmet ettiğine ve hakim ortaklarına bakmak yeterli. yakın tarih bovespa örneği önümüzde açın grafiklere bakın. bov endeksini 3 ay geriden takip ediyoruz.

  • Bozkırlı14 Nisan 2013 21:50

    Yorumcu arkadaşlar sizin işiniz gücünüz yok mu.Sürekli karamsarlık aşılayıp milleti tedirgin ediyosunuz.Bir gün Abd İrana saldırıyor,bir gün kuzey kore Güney Kore ye saldırıyor.Lütfen kkendi işinize bakın.

  • not artmaz14 Nisan 2013 21:25

    notun artacağına inanmıyorum aynı ocakta olduğu gibi bir açıklama borsa düşüş

  • cari açık var tabii.14 Nisan 2013 20:09

    gezdiler tozdular yediler içtiler cari açık var diyip gittiler.snki biz bilmiyormuşuz gibi.bu yıl cari açık eğer irana abd saldırır da petrol uçarsa cari açık da patlar diğer ülkelerde olacağı gibi.