E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitMEX CEO’Su Hayes: Bitcoin 50 bin dolara tırmanır---

BitMEX CEO’Su Hayes: Bitcoin 50 bin dolara tırmanır

BitMEX CEO’Su Hayes: Bitcoin 50 bin dolara tırmanır
02 Temmuz 2018 - 13:15 borsagundem.com

İddialı beklentinin sahibi Arthur Payes, CNBC’ye demecinde, “Bitcoin’in geri dönüşü olacaktır, yükselecektir” dedi. 

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kaldıraçlı kripto ticaret platformu BitMEX’İN Ceo’su Arthur Hayes, Bitcoin’in yaşanan son düşüşlere rağmen yükseliş göstereceğini söyledi.

CNBC’de yayınlanan Fast Money programına katılan ve Bitcoin’in geri dönüşü olacağını öne süren Arthur Sayes, SEC tarafından onaylanan Bitcoin ETF’si kararına dikkat çekti. Hayes, söz konusu yatırımın kripto paraya değer katacağını, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 50 bin dolara tırmanacağını ifade etti.

“BÜYÜK KAZANÇ SAĞLAMA OLASLIĞI ÇEKİCİ YAPIYOR”

CNBC’ye konuşan Hayes, “Bitcoin fiyatı, yatırımcıları da içinde bulunduran bir hız treni gibi hareket ediyor. Bir yılda 20.000 dolara kadar yükselmiş bu kripto paranın elbet bir geri dönüşü olacaktır. Bu dalgalanmalar ve  büyük kazançlar sağlama olasılığı Bitcoin’i asıl çekici yapan şeydir” dedi.

Hayes sözlerine şöyle devam etti: “Dip seviyesi  3.000 ila 5.000 dolar arasında seyredebilir. Ancak, SEC tarafından onaylanan Bitcoin ETF başvurusu  sayesinde 2018 sonunda 50.000 dolara tırmanacak. Daha önce de böyle hareketlenmelerimiz oldu. Artık daha fazla görünürlüğe sahibiz, daha fazla insan Bitcoin hakkında konuşuyor. Agresif bir boğa piyasası ile agresif ayı piyasası arasındaki zaman, sanırım azalacak.”

20 bin dolardan 5 bin dolar seviyelerine inen Bitcoin an itibarıyla 6318 dolardan işlem görüyor.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie02 Temmuz 2018 13:51

    Allah sayın zeybekçi'den razı olsun. Zamanında 6000 $ iken almıştım. Sene sonu 50.000 $ olunca satacağım. Eeee aselsan'da açığa satış için para lazım.

  • demirkan 02 Temmuz 2018 16:49

    ASELSAN DAN YEDİYİN DAYAĞI. ÖMÜR BOYU UNUTMASSIN ARTIK.