E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSomali'de Türk firmasına saldırı: 1 Ölü---

Somali'de Türk firmasına saldırı: 1 Ölü

Somali'de Türk firmasına saldırı: 1 Ölü
02 Ocak 2021 - 12:47 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısının 2'ye yükseldiğini, yaralı Türk vatandaşlarının hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Daha önce Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Somali'de bir Türk firmasına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında 1'i Türk 4 kişi yaşamını yitirdi denilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamada bir Türk vatandaşının daha hayatını kaybederek saldırıda ölü sayısının 2'ye yükseldiği belirtildi. Saldırıda 4 Türk vatandaşı da yaralandı.

Yaralıların durumu yakından takip ediliyor

Baknalıktan yapılan açıklamada, terör saldırısında yaralanan 4 Türk vatandaşının sağlık durumunun yakından takip edildiği vurgulandı.

Saldırı şiddetle kınandı

Saldırının şiddetle kınandığı açıklamada ayrıca, "Mogadişu-Afgoye yolunun inşaatını üstlenen ve Somali'nin kalkınmasına ve refahına katkıda bulunan bir Türk şirketi çalışanlarını hedef alan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralananlara acil şifa diliyor, dost ve kardeş Somali Hükümeti ile Somali halkının yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Koca'dan sert tepki: YERİMİZ VAR!

Barış Pınarı bölgesinde etkisiz hale getirilen teröristl

ABD borsasında ‘operasyon’ başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN02 Ocak 2021 21:38

    Bu saldırıyı pkk ypg ve ermeniler ortak yapmış olabilir.

  • ZELİHA KARAKAŞLI02 Ocak 2021 16:39

    Bu saldırıyı Somali halkı yapmamıştır.Somali veya müslüman ülkelerin içlerinde bulunan Türk düşmanı ajanlar tarafından yapıldığını düşünmekteyim.büyük devlet olmak zor arkadaş.kaderine razı olur birilerinin köpeği olur isen  sana kimse bir şey yapmaz ama tersini yapar isen bu olaylar kaçınılmazdır.

  • Itri02 Ocak 2021 14:56

    Emperyalizme karşı savaşıyor