E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Son 5 maçı biliyorduk'---

'Son 5 maçı biliyorduk'

'Son 5 maçı biliyorduk'
06 Temmuz 2011 - 14:29 borsagundem.com

Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'a şok: "Fenerbahçe'nin son 5 maçını oynanmadan biliyorduk"

Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'a şok: "Fenerbahçe'nin son 5 maçını oynanmadan biliyorduk"
Futbolun Türkiye'deki yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olaral Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'ten şok edici bilgiler aldı. Görüşme sırasında Aydınlar'a "Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Delliler sağlam" denildi.
Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, dün hareketli bir gün geçirdi. Savcı Berk ile yarım saat görüşen heyet, şike konusunda önemli bilgiler edindi. Savcılık, "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" bilgisini verdi.
Habertürk'ün aktardığına göre Aydınlar da durumun çok vahim göründüğünü, bu kadarını beklemediğini söyledi. Yapılan ziyaretlerde Fenerbahçe'nin başta küme düşmek olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği, bazı isimlerin de ağır hapis cezası alabileceği belirtildi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FenerLEE07 Temmuz 2011 14:33

    Siz istanbulda oynanan Fenerbahce - gaziantep macının sonucunu bılıyordunuz oylemı?? Hanı 90+ da dırekden dönupte santosun onune dusen golü? Pess bu kadarda atmayın be kardesım Allah tan korkun.

  • şükrü poyraz06 Temmuz 2011 21:48

    siz akşam ne yediğinizi bile bilmezsiniz be :)

  • ky 06 Temmuz 2011 16:11

    o zaman fener hisselerini 15-20 liradan alırız 1 ay ıcerısınde