E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSoros elindeki altınları boşalttı---

Soros elindeki altınları boşalttı

Soros elindeki altınları boşalttı
16 Mayıs 2013 - 07:00 borsagundem.com

Milyarder yatırımcı Soros da altının geçtiğimiz ay ayı piyasasına girmesinden önce elindeki ETF varlıklarını azaltanlardan oldu

Amerikalı ünlü yatırımcı George Soros, ünlü altın yatırımcısı John Paulson ilk çeyrekte 165 milyon dolar kaybeden varlıklarını korurken, Northern Trust Corp. ve BlackRock Inc. gibi altının geçtiğimiz ay ayı piyasasına girmesinden önce altın destekli ETF varlıklarını azaltanlardan oldu.
ABD'nin SPK'sı SEC'in verilerine göre Soros Fund Management LLC, 31 Mart'ta sonlanan çeyrekte, en büyük altın tröstü SPDR Gold Trust'taki yatırımlarını bir önceki çeyrekten yüzde 12 azaltarak 530,900 hisseye düşürdü. Daha önce açıklanan belgeler, Northern Trust ve BlackRock'ın da varlıklarından yarısından fazlasını sattığını göstermişti. SPDR'nin en büyük yatırımcısı Paulson&Co. 21.8 milyon hissesindeki varlığını korurken, Schroder Investment Management Group 2.1 milyon yeni ETF satın aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)