E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSoros, Trump'a savaş açtı---

Soros, Trump'a savaş açtı

Soros, Trump'a savaş açtı
16 Kasım 2016 - 12:59 borsagundem.com

Milyarder yatırımcı Soros, ABD başkanlığına seçilen Trump'ı engellemek için çalışmalara başladı

ABD başkanlığına seçilen Trump'ın ardından, yapacağı ekonomi alanındaki reformlar dikkat çekiyor. Milyarder yatırımcı George Soros yatırımcılarını topladı ve Trump'ın önlenmesine ilişkin toplantı yaptı. Habertürk yazarı Serdar Turgut konuyu köşesine taşıdı. İşte o yazı:

Washington'daki Mandarin Oriental Hotel’de yatırımcılarla bir araya gelen George Soros, önde gelen liberal yatırımcılarla “Trump’ın bugüne kadar yapılan tüm olumlu işleri yıkması nasıl önlenir, Trump nasıl durdurulur?” konusunda konuşmalar yaptı.
Dünyanın her yerindeki liberal tavırlı projelere destek sağlayan bu yatırımcılar ve Demokrat Parti’nin Elizabeth Warden’a yakın liberal isimleri, böyle bir projeyi başlatıp yürütme kararını aldılar. Cumhuriyetçi Parti’nin hâkim olduğu Kongre’de lobi yapmakla bir yere varamayacaklarına göre Soros’un bu projesi hayata nasıl geçirilecek göreceğiz.
Tabii ki bu toplantı Amerika’nın birçok şehrinde yapılan Trump karşıtı gösterilerle de çakışınca yine Soros’u hedef alan birçok komplo teorisi de üretilmeye başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • lafontene16 Kasım 2016 16:18

    trump yahudilere yakın cumhuriyetçi hristiyan muhafazakar, soros da yahudilere çalışıyor. düşman gözüken denge unsurudur bunlar yahudi lobisine çalışsan isimler.

  • ad16 Kasım 2016 14:05

    S. Turgut sanki kendisi orada imiş gibi ahkam kesiliyor. inanmayın. tump da soros da aynı kafadalar.

  • çakr16 Kasım 2016 13:19

    Katılmadığı savaş karıştırmadığı ulkeleri yazın yok demekkı koplo değil bu adamların parası akıl ile evlenir hiç kimsede bu tip kan emicilerin yaptığı operasyonları ispat edemez çunki bunlar kendilerini dünyanın en akkıllı insanı sayarlar soylerler savunurlar menfaat çıkar ilişkisi aslıda zavallılar kalpleri karışıktır ve bu karışıklık kıyamete kadar surecekmış israil abd ing bermuda şeytan üçgeni cenabı Allahım bizi kalbi karşıklı korusun inşallah

  • ali16 Kasım 2016 13:09

    biz bu filmi daha önce izledik şimdi amerikada gösterime girmiş, sorosun efendileri artık para ile dünyayı yönetemeyecekler..