E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSoros Türkiye’de dükkânı kapattı! ---

Soros Türkiye’de dükkânı kapattı!

Soros Türkiye’de dükkânı kapattı!
13 Nisan 2013 - 08:44 borsagundem.com

ABD’li yatırımcı George Soros Türkiye’de ise ortağı olduğu şirketi sessiz sedasız tasfiye etti.

Para sihirbazı lakabıyla tanınan ABD’li yatırımcı George Soros bu hafta Avrupa’da ekonomik krize karşı çözüm önerileriyle gündeme gelirken, Türkiye’de ise ortağı olduğu şirketi sessiz sedasız tasfiye etti.
Milliyet'ten Serkan Arman'in haberine göre Soros, bu hafta, “İlk tercihim Almanya’nın Eurobond’lara onay vermesinden yana, olmazsa Euro Bölgesi’nden çıksın. Başka ülkeler ortak tahville borçlanmaya başlasın” sözleriyle tartışma yarattı. Diğer taraftan ise Türkiye’de yatırım şirketi Soros Fund Management’ın ortağı olduğu Maslak’taki Frontier
Capital Management Danışmanlık
şirketi tasfiye oldu.
Tasfiye süreci geçen yıl başlayan şirkette bu hafta yayınlanan ortaklar kurulu kararına göre tasfiye sonuçlandı. Kararı Soros Fund Management adına Maryann Canfield ve diğer ortak Candlewood Nominee adına Gavin David Murphy’nin imzaladı. Tasfiye neticesinde alacağı ve borcu bulunmadığı açıklanan şirkette tasfiye memuru avukat Alper Özmert de ibra edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)