E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSow Katar yolcusu!---

Sow Katar yolcusu!

Sow Katar yolcusu!
03 Ağustos 2012 - 09:14 borsagundem.com

Sarı-lacivertli ekibin büyük umutlarla transfer ettiği Moussa Sow, Fransa Ligi’nde gol kralı olmasına karşın Türkiye’ye bir türlü uyum sağlayamadı

Senegalli yıldızın sakatlığı ve ramazan ayı nedeniyle oruç tutma kararlılığı, performansını ciddi etkilerken, Sow’un elden çıkarılması gündeme geldi. Sow’u şu ana kadar harcanan 12 milyon euro bedeli tahsil ederek Katar’a satmayı düşünen Fenerbahçe, forvet konusunda yine bunalıma girdi, arayışlar yeniden hızlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasta fenerli03 Ağustos 2012 11:12

    satmayın şu adamı(sow)fenare çok faydalı olacak.

  • ENBÜYÜK taraftar G. sahtekar.03 Ağustos 2012 10:34

    Aykut hoca sana yazıklar olsun bu adamıda getirten sensin eğer sen oynatamıyorsan hatayı kendinde ara.FBiçede olduğun dönemlere baksana onca adamlar aldırdın hiçmi birtanesinin ayakları sahaya uymadı,ziko döneminde gelen alexve cıristian,senin aldırdığın futbolculardan dahaiyi çıktı.bırak onu BURAĞI bile oynattıramadın birde alıpta gönderdiğin futbolcular listesine bakbakalım kimin haklı kimin haksız olduğunu anlarsın.sen bu takımda olduğunsürece FB,çemizden hiçbir cacık olmaz.bunu yeni nesil çok yakında anlayacak ve tirbünlerden AYKUT ve ekibi İSTİFA demeye başlıyacaklar.bu yazdıklarım kulağına KÜPE olsun.