E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu: Bunun bedelini ödeyecek!---

Soylu: Bunun bedelini ödeyecek!

Soylu: Bunun bedelini ödeyecek!
28 Kasım 2019 - 13:15 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de bazı evlerin işaretlenmesi ile ilgili olarak "İçişleri Bakanlığı olarak bizatihi tarafız bu olaya hukuken de tarafız. Adaletin önüne o kişi çıkacak ve bunun bedelini ödeyecek" dedi

İzmir'de düzenlenen “Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum” konulu çalıştaya katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

” -11 Fransız vatandaşı DEAŞ’lıyı aralık ayının hemen başında Fransa’ya gönderiyoruz.

-Şu an için ülkelerine geri dönen Suriyelilerin sayısı 370 bin. Birileri yeterli bulmayabilir ama önemli olan, bu akışın bir şekilde vücut bulmuş olmasıdır. Öte yandan çok ciddi bir düzensiz göçmen baskısı altındayız ve bu durum giderek artıyor. 2016 ve 2017, 175 bin ve 176 bin, 2018’de 268 bin. Şu an ne kadar biliyor musunuz, geçen cuma rakamları 405 bin, şimdi 420 bin ile 430 bin arasında.

-O eve yapılan işareti, kendi evime yapılmış işaret olarak görüyorum. Arkadaşlarımız o kişiyi bulacaktır. İçişleri Bakanlığı olarak bizatihi tarafız bu olaya hukuken de tarafız. Adaletin önüne o kişi çıkacak ve bunun bedelini ödeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez28 Kasım 2019 18:22

    adam gibi adam helal olsun ve ALLAH bunların adetini çoğaltsın.

  • vatandaş29 Kasım 2019 11:34

    ciddimisin :))

  • Ozan28 Kasım 2019 14:01

    Suriyelileri başımıza bela edip sonrada “birileri yeterli bulmayabilir” diyorsunuz!siz yeterli buluyormuşsunuz?!size kalsa biz Suriye’de savaşalım paşa kardeşleriniz suriyelilerde Burda yaşayıp bizim vergimizi sömürsünler!bu halk size sandıkta soracak..2023 sandığa çakacağız sizi.

  • Süleyman Kırpak28 Kasım 2019 18:21

    aynı şekilde ülken işgal edilse sen ne yapacaksın merak ediyorum.yazıklar olsan sen ve senin gibilere sen nasım bir dine sahipsin yazıklar olsun.

  • Nihat28 Kasım 2019 14:42

    Sana da çakan hayra girer!

  • reiss28 Kasım 2019 13:56

    reisim sayın soylum... kılıçdaroğlu üvey evlat mı? ulke vatandaşı deilmi Ankarada cenase örenınde önce yumrukadılar.. sonra eve gitti. evi işaretlemeyi bırakın taşlar atıldı camlardan eve hucum sesleri asldırın sesleri yukseldı. uzun sure devlet gucçlerızorluklar yaşadı.... orada hala yasal işlemelr başlamadı... ama deidğinize göre.. kapı işaratleyenlar yakalanacak cezalarını alacak. kurumunuz kişi ve kişilere göre mi yaklaşım sergiliyor. bu soruyu bir gazetecinin sormasını çok isterdim. 5 gazete okudum bugun. hepsi 1 gazete gibi. birbirinin kopyası okuyorum okuyorum aklıdmaki sorulara bir cevap bulamıyorum. fotopoki gazetelerden ve tv lerden sıkıldım. hakkaten bie bişe katmayan içerikler, kişiler, bakış açıları değişik olmayan tofopole çoğaltışmış gazeteciyim diyen kişiler. ya sorum kotulemek deil. yad akufur etmekde deil. küçümsemekte deıl. soru yahu. belki bir cevap evrecek. helal olsun dicem... ama sorulmayınca hep aklımda ve kişiler itici gelmeye başladı bana.

  • Türkoğlutürk 28 Kasım 2019 17:00

    Ziyan PKK ile masaya oturan kim. Osman Öcalan'ı TV ye çıkartan kim?

  • Ziya28 Kasım 2019 14:41

    İyi yaptılar!  PKK'lılara payanda olan alçakların affedilecek  bir yanı olamaz!   

  • Soner28 Kasım 2019 13:55

    Kendi partilerini eleştirenlere karşı En çok kullandığı cümleler “hesabını verecek” “bedelini ödeyecek” “pişman edeceğiz” asarım keserim muhabetti hep

  • ...28 Kasım 2019 13:32

    çok ayıp. ev işaretlemede nedir? bukadar terbiyesizlik olmaz. polis kameraları bunu bulabilir. yakalamalı ve yargı şarısına çıkmaı bu kişiler. geçmişte aynını sokaklara ankara seçimlerinde yaızlar yazarak birlik ebraberlıgı bozmaya çalışanlarda yaptı ve yakaladnı ceza aldımı yooo cunku ankara beledıyesınde ozaman çalışıyor guzel maaşla iş yapıyor ve malum partı adamı çıktı.