E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu gönderilecekler demişti! İlk iadeler ABD'ye...---

Soylu gönderilecekler demişti! İlk iadeler ABD'ye...

Soylu gönderilecekler demişti! İlk iadeler ABD'ye...
11 Kasım 2019 - 11:43 borsagundem.com

Türk güvenlik görevlilerince yakalanan IŞİD'li teröristlerle ilgili son dakika gelişmesi... Türkiye, yakaladığı yabancı uyruklu IŞİD'li teröristleri ülkelerine göndermeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, “İşlemi tamamlanan ABD’li bir yabancı terörist savaşçı (YTS) Türkiye’den sınır dışı edildi” dedi.

Çataklı, geri gönderme merkezlerindeki Alman uyruklu yedi yabancı terörist savaşçının da seyahat programlarını yapıldığını ve 14 Kasım’da sınırdışı edileceğini söyledi.

Çataklı, sınırdışı sürecine ilişkin şu bilgileri verdi: Geri gönderme merkezinde bulunan Alman uyruklu bir yabancı terörist savaşçı için sınırdışı süreci işletildi, Danimarka uyruklu bir YTS ise adli süreç işletilerek gün içerisinde ülkelerine gönderilecek. Dolayısıyla bugün 3 YTS’nin ülkemizden çıkışları sağlanacak.

SOYLU TARİH VERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cuma günü yaptığı açıklamada Türk güvenlik güçleri tarafından yakalanan IŞİD’li teröristlerin ülkelerine iade süreçleriyle ilgili olarak “Biz bunları size iade edeceğiz diyoruz. Pazartesiden itibaren başlıyoruz” demişti.

Soylu: Karayılan’ı ölü yılan haline getireceğiz!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan11 Kasım 2019 18:44

    Önce şu vizelerin kaldırıldığı ülke vatandaşlarına tekrar vize getirin vizelerin kaldırıldığı ülkeler hep sefil ülkeler ülkemizdeki afgan ırak iran suriyeli ,bilumum zencileri geri gönderin ülkemiz BM ye döndü ticaret eğitim sağlık ve turist olanların dışındakiler geri gönderilmeli

  • sahin kuş11 Kasım 2019 15:14

    senin derdini Türkiye çekti en birinci Türkiyedir. halkın için dünya para harcandı bu parayı vereceksin,

  • Gazeteci11 Kasım 2019 14:06

    Önce işit in çok fal olduğu ilk yıllar, hangi politikacılar ve hangi partilere yakın basın yayın işit i terörist görmemiş veya işit çileri yüceltici şeyler söylemiş veya işitciletş hep onare edici yazılar yazmış ona bakmalı. Ve geçmişle ilgili bütün arşivler açığa çıkarılmalı, bütün söylenenler verilen demeçler yazılan çizilenler tekrar bir sergilenmeli!!

  • Gerçek 11 Kasım 2019 14:01

    Önce bütün işit çiler hangi sınırlardan Suriye ve Irak a gitmiş, kimlerin marifetleriyle bunlar araştırılsın.

  • ATİLLA11 Kasım 2019 11:51

    bu ışid cı piç leri sınırlarımızdan nasıl içeri giriyor ? her gün 100 bin 200 bin göçmen adı altında kendi ülkesinde barınamamış insanlar bizim sınırlarımızdan içeri nasıl giriyor ? sınırları bu insanlara açın emrini kim verdi ??? bu emri veren/ verenler bu devleti kendi vatanı olarak görmüyor mu? bunca savaştan sonra kurulan ve kahraman TÜRK HALKININ yok olmaktan kendi kuvvetiyle kurtardığı bu kutsal TÜRK TOPRAKLARI kim ya da kimin emriyle bu göçmen vs.ye peşkeş çekiliyor ???