E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSoyunma odasında neler oldu? İşte 1-0 yenilgiden geri dönüşün sırrı---

Soyunma odasında neler oldu? İşte 1-0 yenilgiden geri dönüşün sırrı

Soyunma odasında neler oldu? İşte 1-0 yenilgiden geri dönüşün sırrı
26 Ekim 2020 - 01:30 borsagundem.com

Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonu teknik direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu. Bulut, "Soyunma odasındaki birkaç sözümüz takımı bir noktaya getirdi" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3.1'lik Trabzonspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. 

"İkinci yarıda yaptığımız direkt değişiklikler etkili oldu, daha fazla hücum yapmak istedik"

"Soyunma odasında..."
"Soyunma odasında birkaç sözümü takımı ikinci yarıda kendine getirdi. Biz her maça kazanmak için çıkarız, Fenerbahçe için beraberlik bile kötü sonuç"

"4. golü de istedik ama..."
"1. golü attık, 2. golü istedik attık, 3. golü bulduk, 4. golü de istedik ama son vuruşlarda yapamadık. Futbolcularımız elimizden geleni yapacak, yaptığımız hatalar var ama önümüzdeki haftalarda hatalarımızı düzelteceğiz."

Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maçın geride kaldığını belirterek, "Maça iyi başladık. İlk 20 dakikada yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Defanstaki ufak bir hatadan gol yedik." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda ise farklı bir oyun oynadıklarını vurgulayan Bulut, "İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler bize galibiyeti getirdi. Papiss Cisse, Mert Hakan Yandaş ve Kemal Ademi'yi oyuna aldık. Oyuna girenler iyi iş yaptı. Pozisyonlar yakaladık. Takım birinci golü attı, 2'yi istedi. İkinciyi attık 3'ü istedik. Üçüncü golü attık. 4-5 gol de olabilirdi." diye konuştu.

Erol Bulut, soyunma odasına 1-0 geride girdiklerinin hatırlatılması üzerine, "Soyunma odasında takım olarak hareket etmenin gerekliliğini anlattık. Bu birliktelik bize galibiyeti getirdi. Takım ruhu ve birliktelik bize başarıyı getiriyor. Böyle devam edersek daha çok galibiyet alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu maçta Ülker Stadı'nın localarında yüzde 50 kapasitede sarı-lacivertli taraftarların bulunduğunu da ifade eden Bulut, "Taraftar az olmasına rağmen bize büyük katkı sağladı. İnşallah önümüzdeki süreçte futbol taraftarla birlikte daha güzel olacak." şeklinde görüş belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)