E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK 10 İNTERNET SİTESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU---

SPK 10 İNTERNET SİTESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

SPK 10 İNTERNET SİTESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
15 Kasım 2009 - 13:02 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) izlemeye aldığı internet siteleri arasından 10 tanesinin izinsiz yatırım danışmanlığı yaptığını tespit etti. Sitelerin sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), internette yasadışı yatırım danışmanlığı yapan sitelerin peşine düştü. Finansal piyasalar hakkında haber ve yorum yazan siteleri mercek altına alan SPK, 10 internet sitesinin izinsiz yatırım danışmanlığı yaptığını tespit etti. Kurul, bu sitelerin faaliyetlerinin durdurulması için mahkemeye başvururken, sahipleri hakkında da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. SPK'nın haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre hakkında suç duyurusu yapılan internet sayfalar ise şunlar: ''www.borsasende. com, www.borsaeksper.com, www.eborsa. net, www.borsasistem.com, www.borsanaliz. com, www.myborsa.com, www.hisseyorum.net, www.hisseyorum.org, www.hisseteknik.com ve www.hisseteknik.org"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)