E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK BİRKO'YA NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR?---

SPK BİRKO'YA NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR?

SPK BİRKO'YA NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR?
06 Mayıs 2009 - 14:35 borsagundem.com

Manipülasyonu önceden engelleme sözü veren SPK ve İMKB kısa süre önce 0.64 liradan halka arz edilen BİRKO'daki hareketi izliyor. Hisse 1.42 liraya yükseldi, yatırımcılar tedirgin!

Borsadaki manipülasyona önceden müdahale edeceğini öne süren İMKB ve SPK yönetimi 0.64 liradan halka arz edilen BİRKO hisselerindeki hareketi izliyor. Hisseler 1.42 liraya yükselerek ikinci seansta da tavan oldu, nereye kadar yükseleceğini de kimse bilmiyor! Yatırımcılar tedirgin, yeni mağdurların oluşmasından endişe duyuluyor. Yatırımcılar soruyor: -Şirket ile ilgili önemli bir bilgi vardı da halktan mı gizlendi? -Halka arzdan sonra bir hisse bu kadar hızlı yükselebilir mi? -Halka arz fiyatı yanlış mı belirlendi? -Hissede sert hareketlerden sonra neden olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini nedeni sorulmuyor? -Manipülasyona önceden müdahale edeceğini açıklayan SPK, neden bekliyor? -Yoksa yine birileri büyük paralar vurduktan sonra mı inceleme başlayacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)