E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 37 internet sitesi hakkında kapatma kararı---

SPK'dan 37 internet sitesi hakkında kapatma kararı

SPK'dan 37 internet sitesi hakkında kapatma kararı
18 Şubat 2021 - 21:49 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yasadışı foreks işlemi gerçekleştiren 37 internet sitesi hakkında erişim engeli getirilmesi için gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun izinsiz olarak internet üzerinden foreks işlemi gerçekleştiren sitelerle mücadelesi devam ediyor. 

37 SİTE HAKKINDA HUKUKİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

SPK tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda izinsiz foreks işlemi gerçekleştirdiği tespit edilen 37 siteye erişim engeli geitirilmesi için hukuki işlemlerin başlatıldığı duyuruldu. 

SPK'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili SPK tarafından yapılan açıklamada: "Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen ve aşağıda adresleri verilen internet sitelerine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99’uncu maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanılırken erişim engeli getirilecek olan siteler ise şu şekilde:

SPK'dan Atlantis Yatırım Holding'e para cezası

 

3 şirketin bedelli sermaye artırımına SPK'dan onay

 

SPK, Artı Yatırım’ın bedelli talebini reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)