E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK’DAN BÜYÜK OPERASYON HAZIRLIĞI---

SPK’DAN BÜYÜK OPERASYON HAZIRLIĞI

SPK’DAN BÜYÜK OPERASYON HAZIRLIĞI
25 Haziran 2009 - 16:37 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK), borsadaki patronları bile isyan ettiren sert hareketleri mercek altına aldığı ortaya çıktı.

SPK’nın konuyla ilgili incelemesinin, bazı şirketlerden gelen şikayetler üzerine başladığı ve incelemenin son dönemde hızlı bir şekilde yükselen hisselerin tamamını kapsadığı bildirildi. SPK uzmanlarının, son dönemde sert hareketler yaşanan hisseleri kimin aldığını ve bu hisselerle ilgili ne tür ‘dedikodu’ niteliğinde bilgi üretildiğini de araştırdığı belirtildi. Söz konusu hisselerde, bazı kişilerin dedikodu niteliğindeki bilgilerle, manipülasyon yaptığından şüpheleniyor. Bu kapsamda incelemelerin ardından geçtiğimiz günlerde yapılan borsa operasyonuna benzer büyük çaplı bir operasyonun olabileceği konuşuluyor. İncelemelerin kısa bir süre içinde sonuçlandırılacağı kaydedildi. SPK, küçük yatırımcıları da uyararak, şirketten gelen açıklamalar dışında hiçbir bilgiye inanmamalarını istediler. STAR

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)