E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan halka arzlar için indirim teşviki---

SPK'dan halka arzlar için indirim teşviki

SPK'dan halka arzlar için indirim teşviki
21 Haziran 2016 - 09:53 borsagundem.com

SPK ilk halka arzların teşviki için kurul ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı

SPK'dan yapılan yazılı açıklamada kurul ücretlerinde yüzde 50 indirimi de içeren kararların sermaye piyasaların güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcı tabanının genişletilmesi, hak ve menfaatlerinin korunması ve şirketlerimizin halka açılarak finansman kaynaklarına erişim imkanlarının artırılması amacıyla alındığı belirtildi. (Dünya)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERKAN BOŞDURMAZ21 Haziran 2016 10:52

    Tabi tabi açın içi boş şirketleri halka ( Artog gibi). Milletin cebindeki paraları çalmaları için yardımcı olun spekülatörlere. Nasıl olsa bu millet sahipsiz. SPK sadece ceza kessin kendisi alsın paraları. Allah milletin paralarını yiyenlerin iki yakasını bir araya getirmesin.

  • SPK21 Haziran 2016 10:16

    SPK EFENDİLERİ ARTIK BU BORSAYA ÜÇKAĞITÇILIK İÇİN GİREN ŞİRKETLERİ ALMAKTAN VAZGEÇİN.SIRF HALKA ARZLARI YÜKSEK GÖSTERMEK İÇİN SADECE YATIRIMCILARI DOLANDIRMAK İÇİN BORSAYA GİREN ŞİRKETLERDEN BIKTIK ARTIK.BİZİM PARAMIZ KERİZ PARASI DEĞİL.ALTI SAĞLAM ŞİRKETLERİ TEŞVİK İÇİN BİR ŞEYLER YAPIN.YOKSA BIRAKIN BORSA BÖYLE KALSIN.BORSAYA JET HIZIYLA GİRİP JET HIZIYLA MİLLETİN PARASINI SÖĞÜŞLEYENLERDEN DOLAYI HERKES MAĞDUR OLUYOR