E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Pera Gayrimenkul'e ceza---

SPK'dan Pera Gayrimenkul'e ceza

SPK'dan Pera Gayrimenkul'e ceza
08 Temmuz 2014 - 21:27 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Pera Gayrimenkul ve Ayşegül Bensel'e idari para cezası kesildi

SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan bilgiye göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye idari para cezası kesildi.
Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de 26.03.2013 tarih ve 10/342 sayılı Kurul Kararı’na aykırılık nedeniyle hem şirkete hem de Mehmet Kutman'ın kız kardeşi olan Ayşegül Bensel'e ayrı ayrı olmak üzere 21.560 TL idari para cezası kesildi.
Bunun yanısıra şirketin yapılacak ilk genel kurul toplantısında, ilgili dönemlerde görevde bulunan yönetim kurulu üyelerine idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararların alınması esnasında yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerektiğine ilişkin SPK uyarıda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PEGYO09 Temmuz 2014 09:21

    Birsey degismez.Nasilsa sirketin kira gelirlerini yönetim giderleri altinda yok ediyorlar vergi vermemek icin temettü vermemek icin.cezayi da yönetim gideri gibi gösterip öderler.keske tahtada manipülasyon yapan arkadasi arastirip bulsa SPK bir zahmet.

  • !09 Temmuz 2014 01:45

    allahım sana şükürler olsun bugünleride gördüm.darısı glbmd başına.çay parası kesildi ama olsun içim rahatladı oooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh şükürler olsun

  • erdal 08 Temmuz 2014 22:50

    darısı demirdöküme...orada da usulsüzlük çook.