E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPYD’de Arif Ünver heyecanı---

SPYD’de Arif Ünver heyecanı

SPYD’de Arif Ünver heyecanı
13 Nisan 2013 - 14:59 borsagundem.com

5 ayda 20 yıllık iş yapan Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu’nda büyük heyecan yaşadı

BORSAGUNDEM.COM
Kurulalı 5 ay olan Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) ilk Olağan Genel Kurul heyecanını yaşadı. Ataşehir’de dernek merkezinin bulunduğu binada düzenlenen toplantıya katılım geniş oldu. Derneğin 5 aylık çalışmalarının ibra, 2013 bütçesinin ve gündemdeki diğer maddelerin kabul edildiği 1. Olağan Genel Kurul’da söz alan SPYD Başkanı Arif Ünver’in sözleri, kısa sürede alınan büyük yolu, derneğin varlığının yarattığı sevinci ortaya koydu. Ünver, “5 ayda, 20 yıllık derneklerin yapamadığını yaptık. Sermaye piyasasının önemli aktörleriyle bir araya geldik. SPYD artık, sermaye piyasasının önemli, yetkililerin değer verdiği, medyanın sözüne güvendiği, görüşlerine başvurduğu bir kuruluştur” dedi. 

YENİ YÖNETİMİN SEÇİLMESİ
Arif Ünver, Türkiye’nin 2023 vizyonuyla eşdeğer sermaye piyasası adına çalışmaların ve projelerin yürütüldüğü, tasarruf sahiplerinin haklarının korunduğu SPYD’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa oybirliğiyle yeniden seçilirken, yeni yönetim ve denetleme kurulu da belirlendi. Maddi, manevi tüm birikimini ve enerjisini sermaye piyasası için, dernek için harcayan Arif Ünver, katılımcıların da söz aldığı toplantı bitiminde üyelerden çalışmalara daha fazla katkı yapmalarını istedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali tutar15 Nisan 2013 14:02

    hayırlı olsun. başarılı olacağınıza inanıyorum. bizim de katkımız olması için internetten üye olma imkanını sağlarsanız memnun oluruz.

  • ibrahim keklik14 Nisan 2013 20:43

    sayın arif ünverin başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz.bundan sonraki çalışmalarına kendilerine başarılar diliyorum.

  • Broker14 Nisan 2013 17:57

    Hayırlı olsun inşallah...

  • mikroskop13 Nisan 2013 20:00

    Allah hayırlı uğurlu Vatana Millete faydalı etsin. Arif Hocam bundan sonra sizden ve yeni ekibinizden biz yatırımcıları temsile devam etmenizi sesimizi siyasi ortamda'da duyurmanızı rica ederiz, inanın çok kişi düşüncelerinizin yanında size sonuna kadar destek hemde tam destek.Ayrıca şu online üyeliğe bir an önce geçinde Sektöre üye sayısı neymiş bir gösterelim.

  • Yatırımcı13 Nisan 2013 18:56

    Hayırlı olsun! Arif Ünver gibi yerli yatırımcıların dostu olan arkadaşlara bütün gücümüzle testek olmamız gerekiyor. Herkesin Arif Ünver gibi arkadaşların borsanın son şansı olduğunu görmesi lazım. SPYD nin online üyelik işlemini biran önce gerçekleştirmesi şart!