E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporStadlarda akıllı bilet dönemi başlıyor!---

Stadlarda akıllı bilet dönemi başlıyor!

Stadlarda akıllı bilet dönemi başlıyor!
14 Kasım 2012 - 09:29 borsagundem.com

Taraftarlar artık bilet kuyruklarında beklemeyecek...

A Milli Futbol Takımı Ana Sponsoru Turkcell ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) stadyumlarda yeni bir dönemin kapılarını açacak teknolojik işbirliğine gitti.
Taraflar arasındaki anlaşma çerçevesinde Türkiye'de ilk defa 11 Eylül 2012'deki Türkiye-Estonya ve 12 Ekim'deki Türkiye-Romanya milli maçlarında pilot denemeleri yapılan Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi yaygınlaştırılarak tüm maçlarda kullanılabilecek. Tüm cep telefonları modelleriyle uyumlu olan ve tek bir SMS ile maç biletlerini cebe getiren Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde taraftarlar cebine gelen bileti stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara kolayca girebilecek.
Taraftarı kuyrukta beklemek, bileti evde unutmak, internetten alınan bileti basmak gibi zahmetlerden kurtaracak.
"500. milli maçımız, Akıllı Bilet'in hayatımıza girdiği maç olarak tarihe geçecek"
"Mobil teknolojiler, hayatı çok daha kolay hale getirerek alışkanlıklarımızı değiştiriyor" diyen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, konuyla ilgili şunları söyledi:. "Bugün TFF ile birlikte hayata geçirdiğimiz Akıllı Bilet devrimi, çok yakında stadyumlardan sinemalara, konserlere, hatta toplu taşımaya kadar pek çok alana yayılacak. Türkiye-Danimarka maçı, 500'üncü milli maçımız olma özelliğiyle tarihi öneme sahip. Bu maç, aynı zamanda Turkcell Akıllı Bilet'in hayatımıza girdiği maç olarak tarihe geçecek."
Taraftar bilet peşinde koşmayacak
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de, "Mobil teknolojinin devrim niteliğindeki bu yansıması, futbolseverlerin yıllardır süregelen bilet peşinde koşma alışkanlıklarının, çok büyük bir kolaylıkla yer değiştirmesini ve sona ermesini beraberinde getiriyor. Milli takımımızın Danimarka ile oynayacağı 500. maçta uygulamanın ilk kez yapılıyor olması, bu büyük adıma çok anlamlı bir değeri katıyor" diye konuştu.
1 bilet alana 1 bilet de hediye
Bu akşam saat 21:00'da oynanacak Türkiye-Danimarka özel maçında gnçtrkcll'lere özel 7 bin Turkcell Akıllı Bilet ayrıldı. Akıllı Bilet almak isteyen gnçtrkcll'lilerin, cep telefonlarından BİLET yazıp 3544'e SMS olarak göndermeleri yeterli. Üstelik bir Akıllı Bilet alan gnçtrkcll'ye bir bilet de gnçtrkcll hediye ediliyor. 15 TL'lik bilet ücreti, kullanıcıların cep telefonu faturalarına yansıyor. Akıllı Bilet alan gnçtrkcll'lilerin maça girmesi için tek yapması gereken Ali Sami Yen Spor Kompleksi'deki özel gişelerde biletini cepten okutmak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)