E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisStandard Ünlü Türkiye'den çıkmıyor---

Standard Ünlü Türkiye'den çıkmıyor

Standard Ünlü Türkiye'den çıkmıyor
25 Nisan 2011 - 15:33 borsagundem.com

Financial Times'ta yer alan 'Standard Bank Türkiye'den Çıkma Hesabı Yapıyor' konulu habere Standard Ünlü’den açıklama geldi

Financial Times’da ‘Standard Bank Türkiye’den Çıkma Hesabı Yapıyor’ başlığı ile 25 Nisan (bugün) yer alan habere istinaden; Standard Ünlü’nün İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut Ünlü bir açıklama yaptı. Açıklamasında bu aşamada, bankanın Türkiye’deki operasyonlarının satışa çıkarıldığına yönelik herhangi bir kararın sözkonusu olmadığını belirten Ünlü; ‘Türkiye, bankanın en iyi performans sergileyen birimlerinden biri. Standard Bank ile ortaklık sözleşmemiz halen devam ediyor. Bu paralelde faaliyetlerimiz olağan şekilde ilerliyor.’ şeklinde konuştu.
2010 yılında halka arz, ikincill halka arz, blok satışlar ve geleneksel satın almalarla yaklaşık 3 milyar ABD Doları değerinde yabancı sermayenin Türkiye’ye gelmesine aracılık eden ve Türkiye’de uluslararası şirket satın alma ve birleşmelerinde lider koltuğuna oturan Standard Ünlü;  2007 yılının Ekim ayından bu yana; 182 milyar ABD Doları aktif büyüklüğüyle gelişmekte olan piyasaların en büyük bankalarından biri olan Standard Bank Group Limited  kuruluşlarından biri olarak hizmet veriyor. Standard Ünlü, bünyesinde bulunan 6 şirket ile müşterilerine kurumsal finansman danışmanlığı, hisse senedi işlemleri, portföy yönetimi, yurtiçi ve yurtdışı piyasalardan kaynak temini & kurumsal müşteri ilişkileri ve varlık yönetimi hizmetleri sunmakta ve özel yatırım sermayesinden, halka arzlara, şirket satın almalarından, türev piyasalara kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET25 Nisan 2011 15:47

    TACYO: STANDART UNLU HISEYI KAÇA KIME SATACAK:Standard Ünlü'deki payın halen CEO'luk görevini yürüten Mahmut Ünlü'ye veya farklı bir alıcıya satışının düşünüldüğü ileri sürüldü