E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisStar TV'nin satışı bitti---

Star TV'nin satışı bitti

Star TV'nin satışı bitti
16 Ekim 2011 - 10:03 borsagundem.com

Ve beklenen gelişme oldu, Star TV el değiştirdi! Doğan Grubu Türkiye'nin ilk özel kanalı Star TV'yi az önce Doğuş Yayın Grubuna sattı.

Doğan Grubu ile Doğuş Grubu arasında atılan imzalar sonucunda Star TV 300 milyon dolara yakın bir rakamla Doğuş Grubu'na geçti.
Satış görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından Doğan Grubu adına İrfan Şahin, Doğuş Grubu adına ise Cem Aydın bugün biraraya geldi. İmza töreni Doğuş Power Center'da gerçekleşti. İki grubun üst düzey yöneticilerinin Star TV'nin devri konusunda anlaşmalarının ardından imzalar atıldı ve kanal Ferit Şahenk'in oldu.
Medyaradar

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOGAN HOLDİNG 4 MİLYAR DOLAR EDER Mİ?29 Ekim 2011 00:51

    DOGAN HOLDİNG ENERJİ İŞİNİ BÜYÜTÜYOR KAPA GÖNDERDİĞİ HABERDE BAĞLI ORTAKLIĞI DOGAN ENERJİ VE MADENCİLİK ŞİRKETİNDENDE SERMAE ARTIRIMINA KATILMAYI PLANLADIĞINI AÇIKLADI DOĞAN HOLDİNG GEÇEN YIL 1 MİLYAR EUROYA PETROL OFİSİNDEKİ İŞTİRAKİNİ OMV YE SATTI DAHA EVVELDENDE DIŞBANKI 1 MİYAR EUROYA FORTİSE SATMIŞTI GENE DOGAN GRUBU BASINDA MİLLİYET VE GAZETEVATANI 100 MİLYON DOLARA EN SONDA MEDYA SEKTÖRÜNDE STAR TV Yİ DOĞUŞ GURUBUNA 300 MİLYON DOLARA SATTI VE DOĞAN HOLDİNG GRUP ŞİRKETLERİNDE KONSOLİDASYONA DEVAM EDİYOR KANALD NİN DE 500 MİLYON DOLARA HÜRRİYET GAZETECİLİK ŞİRKETİNİN 500 MİLYON DOLARA POSTA GAZETESİNİN DE 150 MİLYON DOLARA SATILABİLCEĞİ HESAPLANABİLİYOR BU SATIŞLARIN TOPLAMINI İNCELEDİĞNİZDE DOĞAN HOLDİNG ŞİRKETİNİN 5 MİLYAR DOLAR PİYASA DEĞERİNE ULAŞABİLİYORSUNUZ MALİYE OLAN BORSÇALARININ DA 1 MİLYAR DOLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK DOĞAN HOLDİNGİN İMKBDE NET AKTİF DEĞERİNİN 4 MİLYAR DOLAR OLMASI GEREKMEZ MİYDİ? NERDE SPK NERDE İMKB BUNA KİMÖ MÜDAHALE EDİCEK İMKBDE İSE ŞUANDA DOĞAN HOLDİNG HİSSELERİ 1 MİLYAR DOLAR BİLE ETMİYOR BİRİLERİNİ BUNA DUR DEMESİ GEREKMEZ Mİ?

  • albuz18 Ekim 2011 18:05

    valla isin asli beni ve milyonlarca spor severi sampiyonlar ligi maclari;ve bunlarin ne sekilde yayinlanacagi ilgilendiriyor!umarim sifreli yayin yapip sporseveri uzun yillardir super ligi izlemekten mahrum edenler gibi; sporseveri bu buyuk organizasyondan mahrum birakmaz

  • er18 Ekim 2011 12:01

    DYHOL neden çıkmadı anlamadım?

  • hasan16 Ekim 2011 23:53

    300 milyon dolar para çıkışı GARANTİ bankasını olumsuz etkiler.. Bankaların yüklü dolar ve euro bazlı sendikasyon kredileri de varken. Yarın endeks de düşer Garanti yüzünden

  • Kemal16 Ekim 2011 21:55

    Dogusun hic mi akli yok yahu. Aydin Dogan bosuna mi cikmak istiyor medyadan.

  • YAYINCILIK ESKİSİ GİBİ KARLI DEĞİL ARTIK16 Ekim 2011 14:15

    DOĞUŞTAN 300 MİLYON DOLAR NAKİT ÇIKACAK VE KAR ETMEYEBİLECEK BELKİ DE YENİ YATIRIMLAR GEREKTİRİP NAKİT ÇIKTISI YARATACAK BİR YATIRIM İÇİN NEDEN DOĞUŞ FİYATI YÜKELSİN BİRAZ MANTIK

  • misafir15 Ekim 2011 22:57

    doguş hisse senetleri haftanın ilk günü hareketlenir

  • cann can15 Ekim 2011 16:23

    vergini ödemessen bir gun biri gelir o imparatorlugunu yerle bir eder helal olsun AKP ye tebrikler derim.

  • starı15 Ekim 2011 07:38

    Dyhol ve doaş hareketlenebilir.