E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSTK'lardan Bahar Kalkanı'na tam destek---

STK'lardan Bahar Kalkanı'na tam destek

STK'lardan Bahar Kalkanı'na tam destek
02 Mart 2020 - 11:25 borsagundem.com

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 31 sivil toplum kuruluşu adına Bahar Kalkanı Harekatı'na destek açıklaması yaptı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YANDAŞ KURULUŞLAR02 Mart 2020 17:38

    yandaş kuruluşların adı olmuş STK.  hiç birinin zerre kadar katkısı yoktur bu ülkeye... Hepsi koltuklarını koruma derdinde.

  • badem bıyıklı02 Mart 2020 13:53

    stk dediklerinin hemen hemen hepsi de anlaşılan badem bıyıklılar

  • gnçlk;)02 Mart 2020 13:32

    Türk askerimizin.. Mehmetçiğimizin  alanındaki başarıyı, siyasilerde kendi alanında göstermeyi başarabilseydi... 1 askerimizin kanının Suriye topraklarında dökülmeyeceğinden eminim... Ordu antartikaya gönderilse eleştiririm.. antartika da bir damla kanı dökülürse  önce o yarayı sarmak için tam destek askerime veririm. Suriyede aynı... Kanı dökülen ordumuzun tam destekçisiyim... Lübnan, Bosna, Irak, fark etmez... Ama neden kan dökeriz diyede, sormak her milletin hakkı. asker TBMM nin milletin ordusu...

  • Doğru02 Mart 2020 14:10

    Katılıyorum. Asker, TBMM'nin olabilir, ancak TBMM de milletin. Bu ülkedeki her bir vatandaşın, hesap sorma hakkı var. Politikacı dediğin, hesap verebilir olmalıdır. Bizde politikacı hesap sorar... Yeni Osmanlıcılık'ın konseptlerinden biri de bu zaten. Halkın, liderin kulu olduğu bir yönetim. 

  • bu dünyadan biri02 Mart 2020 11:47

    tabi sözle verin destek.  nasılsa ölen sizin çocuklarınız veya torunlarınız değil. ne desteği vereceksiniz? O güzelim gençleri geri getirebilecek misiniz?

  • Unutmayın02 Mart 2020 14:11

    Hep şehitlerimizden bahsediyoruz. Ancak orada savaşan askerler, geri döndüğünde psikolojileri nasıl olacak? Ben sınırda askerlik yaptım. Operasyondan gelen askerlerle kaç kez konuştunuz, kaç kez görüştünüz? Şu anda profesyonel askerlik olduğu için pek tabii ki çok farklı bir süreç var. Ancak bir insan öldürmek demek, ruhunun bir parçası öldü demek. Gazilerimizi de unutmamalıyız. Bunu her fırsatta söylüyorum... ABD'de "gaziler" için çok ciddi koruma yasaları var. Özellikle iş bulma konusunda. Bizde de olmalı! 

  • AHMET ÖZBİR02 Mart 2020 11:43

    BAHAR KALKANI'na sizler, bizler, vatan evlatlarının tamamı TAM DESTEK VERİR! Ancak VATANA GICIK OLANLAR KARŞI GELİR! Onlar da millet nezdinde HAİNLERDEN OLANLARDIR!..

  • yalan dünya02 Mart 2020 13:07

    sana kalırsa herkes vatana düşman. yalan yanlış yazdıklarında sadece düşmanlık var. 

  • Mehmet Enözbir02 Mart 2020 12:55

    Ahmet Bey, hem savcı hem hakim olmuşsunuz. Vatan için neyin doğru, neyin iyi olduğuna siz karar veriyorsunuz bakıyorum. Güzel bir mevki. Kaç para alıyorsunuz bu trol işlemleri için bunu da açıklayabilir misiniz? 

  • ----------- ??????????-------------02 Mart 2020 11:42

    Tüm Türkiye Bahar Kalkanı nı takdir ve destek veriyor sadece chp ve iyi parti ile malum parti destek vermiyor.