E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporStoch Fener'in elinde kaldı---

Stoch Fener'in elinde kaldı

Stoch Fener'in elinde kaldı
25 Mart 2013 - 07:29 borsagundem.com

Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı 1 yıl içinde dibe vurdu

Fenerbahçe’de Slovak yıldız Miroslav Stoch, son 1 yıl içinde büyük değer kaybı yaşadı.
Geçen sezonun ortalarındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Stoch için Rus kulüpleri sıraya girmiş ve 18 milyon euroya varan teklifler yapmıştı. Ancak sarı-lacivertli yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda bu cazip önerileri geri çevirmişti. Bu sezon Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın gözünden düşen Stoch’a son teklif yine Rusya’dan 7 milyon euro ile geldi, ama Slovak futbolcu kendisine teklif yapan kulübü beğenmemişti.
Fenerbahçe’de artık kadroya bile giremeyen Stoch’a tek teklifin dahi olmadığı ortaya çıktı. Geçen sezon birbirinden değerli ve güzel 12 gol atan yıldız futbolcunun bu sezon tek golü bile bulunmuyor. Stoch hatırlanacağı gibi Gençlerbirliği’ne attığı nefis golle FIFA Puşkaş Ödülü’nün sahibi olmuştu.
Krasic de kayıp
Stoch ile birlikte kadroya giremeyen bir diğer isim ise Milos Krasiç... Fenerbahçe’de şans bulamadıkları için iki yıldıza milli takım kapıları da şimdilik kapandı. Sarı-lacivertli oyuncular son dönemde milli takımlarının aday kadrosuna bile davet edilmiyor.
Stoch sezon sonunda Fenerbahçe’den kesin olarak ayrılmak istiyor. Krasiç ise sarı-lacivertli takımda kalarak kendini ispatlamanın planlarını yapıyor. Stoch, 3 sezon önce Chelsea’den 5,5 milyon euroya, Krasiç ise bu sezon başında Juventus’tan 7 milyon euroya transfer edilmişti.
Çalışma zamanı
Süper Lig’in 27. haftasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe dün izin yaptı. Sarı-lacivertli takım bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Milli takım kamplarında bulunan oyuncular çalışmada yer almayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aydın25 Mart 2013 09:27

    stochu yakan aykut kocamandır başkası değil. beceriksiz taktiksel hataları yüzünden fenerbahçeye çok zarar ettirdi ve uzun bir süredir keyifsiz bir de futbol izletiyor. sokaktaki çocuğa sorsalar stoch Caner ve hasan ali den çok daha iyi der ama o demez