E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporStoke City 2-1 Beşiktaş---

Stoke City 2-1 Beşiktaş

Stoke City 2-1 Beşiktaş
30 Eylül 2011 - 01:04 borsagundem.com

Beşiktaş, deplasmanda Stoke City'yle karşılaştığı maçı hakemin yanlış penaltı kararıyla kaybetti

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş ile Stoke City İngiltere'de karşı karşıya geldi.
13. dakikada Quaresma'nın ara pasına hareketlenen Hilbert, topla buluştu ve düzgün bir vuruşla golü kaydeti: 1-0. Hilbert'in golünden 2 dakika sonra Whitehead'ın kullandığı köşe vuruşuyla birlikte, Beşiktaş altıpası içinde karambol yaşandı. Ardından Crouch meşin yuvarlağa dokunarak skora dengeyi getirdi.Maçta dakikalar 78'i gösterdiğinde ise Crouch ceza sahası içinde yerde kalınca Fransız hakem Gautier beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Walters, Rüştü'yü ters köşeye yatırdı ve maçın skorunu belirledi: 2-1.
TARTIŞMALI PENALTI
78. dakikada Beşiktaş ceza sahası içinde yaşanan itişmeler sonucu Crouch yerde kaldı. Hakem Sivok'un İngiliz oyuncuyu çektiği gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Rakibine hiç müdahalesi olmayan Sivok uzun süre itiraz etse de karar değişmedi.
60. dakikada Stoke City'li oyuncu Walters ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top önce kaleci Rüştü'ye sonrasında direğe çarparak kornere çıktı.
Bu pozisyondan 7 dakika sonra Quaresma ceza sahası dışından şutunu çekti. Savunmada Upson'a çarpan top direkten oyun alanına geri döndü.
E GRUBU'NDA SON DURUM
Beşiktaş bu mağlubiyetin ardından 3 puanda kalarak 2. sıraya geriledi. Stoke City ise liderliğe yükseldi. Grupta oynanan diğer maçta ise Dinamo Kiev deplasmanda Macabi Tel Aviv'le 1-1 berabere kaldı.
Kara Kartallar bir sonraki maçında 20 Ekim 2011 tarihinde deplasmanda Dinamo Kiev'le karşılaşacak. Stoke City de aynı tarihte evinde Maccabi Tel Aviv'i ağırlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)