E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknoloji‘Su geçirmezlik’’ savaşı---

‘Su geçirmezlik’’ savaşı

‘Su geçirmezlik’’ savaşı
08 Şubat 2012 - 07:17 borsagundem.com

Samsung ve Apple arasındaki mücadele, akıllı telefon pazarında yeni bir alana taşındı

TABLET bilgisayarda patent kavgasına tutuşan elektronik üreticileri Samsung ve Apple arasındaki mücadele, akıllı telefon pazarında yeni bir alana taşındı. Samsung’un Galaxy S III ve Apple’ın iPhone 5 modelleri arasında şimdi de ‘Su geçirmezlik’ savaşı başladı. Teknoloji dünyasındaki spekülasyonlara göre, Samsung ve Apple, piyasaya sürecekleri yeni akıllı telefonlarında Liquipel, yani ‘su geçirmezlik’ teknolojisi bulunduracak. Today’s iPhone sitesinin haberine göre, Galaxy S III ve iPhone 5, suya yüzde 100 dirençli olacak. Habere göre, hem Galaxy S III hemde iPhone 5 liquipel teknolojisine sahip olacak. Her iki şirket de bu ürünleri için garanti şartlarını yeniden düzenleyecek.
Liquipel teknolojisi, cep telefonunu su geçirmez hale getirmek için yüzeyinin özel bir maddeyle kaplanması anlamına geliyor. Bu teknoloji kapsamında, kaplama, su geçirmeme özelliği kazandıran madde buhar halindeyken yapılıyor. Bu şekilde, madde hem cep telefonunun dışını, hem de içindeki parçalarını su geçirmeyecek şekilde kaplıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)