E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSubramanian: ABD'de boğa piyasası faiz indirimleri olmadan da devam eder---

Subramanian: ABD'de boğa piyasası faiz indirimleri olmadan da devam eder

Subramanian: ABD'de boğa piyasası faiz indirimleri olmadan da devam eder
03 Mayıs 2024 - 07:18 borsagundem.com

Bank of America Corp. strateji başkanı Savita Subramanian, sağlam bir ekonominin ABD hisse senetlerindeki boğa piyasasını Fed'in faiz indirimleri olmadan da sürdüreceğini savundu.

Bank of America Corp. ABD hisse senedi ve kantitatif strateji başkanı Subramanian, ekonominin ciddi bir gerilemeden kaçınacağı konusunda iyimser. Ancak en büyük zorluğun, enflasyon yüksek kalmaya devam ederken büyümenin yavaşlaması olacağını söyledi. 

Subramanian, "Bence makul bir piyasa ortamı, belki alıştığımızdan daha iyi bir büyüme, daha yüksek oranlar ve biraz daha yüksek enflasyon ile yumuşak bir inişe gidiyoruz" dedi. Subramanian, sağlam bir ekonominin ABD hisse senetlerindeki boğa piyasasını Fed'in faiz indirimleri olmadan da sürdüreceğini savundu.

Subramanian, Fed'in faiz oranlarını Aralık ayı gibi erken bir tarihte ya da muhtemelen bu yıl hiç düşürmeyeceğini düşündüğünü de söyledi.

Subramanian, S&P 500 Endeksi için yılsonu hedefini 5.400 olarak teyit etti. Bu kapanışa göre yaklaşık %8'lik bir kazanç anlamına geliyor.

New York borsası yükselişle kapandı

 

Fed faiz indirecek mi? İşte S&P'nin tahmini

 

Avrupa borsaları İngiltere hariç düşüşle kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)