E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor‘Suçsuzum, aklanıp çıkacağım’---

‘Suçsuzum, aklanıp çıkacağım’

‘Suçsuzum, aklanıp çıkacağım’
05 Ağustos 2011 - 09:15 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Havutçu, uzun süren sessizliğini bozdu

Havutçu: “Ne olduğunun farkında değilim. Hiçbir suç işlemedim. En kısa zamanda göreve bıraktığım yerden devam edeceğim.”
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, uzun süren sessizliğini kendisini Metris Cezaevi’nde ziyarete gelen Cengiz Zülfikaroğlu, İbrahim Toraman, Rüştü ve Tuncay Yanık’a bozdu.. Şike ve teşvik primiyle ilgisi olmadığını, hangi suçtan yargılandığından bile bilmediğini belirten genç teknik adam dışarıdaki gelişmeleri takip ettiğini de sözlerine etkiledi. Beşiktaş’lı arkadaşlarıyla yaptığı sohbette Türk adaletine olan inancından bahseden Tayfur Hoca şu sözlerle içini döktü:
‘ALNIM AK VE TEMİZİM’
“NE olduğunu farkında bile değilim. Ben hiçbir suç işlemedim ve suça da meyil etmedim. O kadar alnım ak ve temizim ki beni tanıyan, bilen herkes görecek ki güvendiğimiz Türk adaleti bizleri aklayıp, hiçbir suçumuzun olmadığını onaylayacaktır. Ben de şu an mecburi olarak ara verdiğim takımımın başına yeniden geçip, bıraktığımız yerden devam edeceğim. Buna herkesin inanmasını istiyorum. Ve inandığını da biliyorum.”
Beşiktaş’ın rakibi Ergotelis
YENİ sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dün ilk önce Almanya’ya buradan da karayoluyla çalışmalarını sürdüreceği Hollanda’nın Tegelen kasabasına geçti. Havalimanında 200 kadar taraftarın karşıladığı siyah-beyazlı kafilede en yoğun ilgi Portekizli yıldız Quaresma’ya oldu.
ÇARŞAMBA gününe kadar hazırlıklarını Holanda’da sürdürecek olan Beşiktaş, bugün Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Ergotelis’le karşılaşacak. Almanya’nın Köln kentindeki Südstadion Stadı’nda oynanacak mücadelenin başlama saati ise TSİ 20.00.
Almeida var, Quaresma yok!
Portekiz Milli Takımı’nın önümüzdeki hafta Lüksemburg ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu belli oldu. Portekiz Teknik Direktörü Paulo Bento, Almeida’ya kadroda şans verirken Q7 ise 21 kişilik listede yok.
‘Quaresma bizim için ütopya’
PORTEKİZ ekibi Sporting Lizbon’un futbol direktörü Carlos Freitas, Ricardo Queresma’yı transfer etmenin, mali açıdan bakıldığında kendileri için bir ütopyadan ibaret olduğunu söyledi. Q7’nin Sporting’e geleceği yönündeki haberler üzerine açıklama yapan Freitas, Querasma’yı Lizbon’da görmekten mutluluk duyacaklarını, ancak futbolculara ödenecek miktar konusunda bir sınırları bulunduğunu kaydetti.
Portekiz’de hiçbir kulübün, Q7’yi almak için şu an aldığı parayı temin edemeyeceğini ifade eden Freitas, “Herhangi bir transfer girişiminde bulunmadık” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)