E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞükür şike iddiaları ile ilgili konuştu---

Şükür şike iddiaları ile ilgili konuştu

Şükür şike iddiaları ile ilgili konuştu
05 Temmuz 2011 - 02:11 borsagundem.com

Futboldaki şike iddiaları, Ankara’da Meclis kulislerinde de yankılandı

Ak Parti grup toplantısı için Meclis’e gelen eski futbolcu Ak Parti İstanbul?Milletvekili Hakan?Şükür, toplantından önce gazetecilerin şike soruştmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.
Ak Parti grup toplantısı için Meclis’e gelen eski futbolcu Ak Parti İstanbul?Milletvekili Hakan?Şükür, toplantından önce gazetecilerin şike soruştmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.
Şükür, ima yoluyla ligin son haftalarında bu tür şeylerin konuşulduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:
“Şampiyonluğa giden yolda çeşitli imalarda bulunmuşlardı. Bunlar tabii hemen hemen her dönemde çok konuşulur. Ama en son çıkan kanunla biraz daha üzerine gidilen soruşturulan bir boyuta geleceği söylenmişti. Bugün bunu yaşıyoruz. Tabii henüz bir suç isnadı oluşmadı. Ben de herkes gibi umuyorum ki çok değerli başkanlarımızın, futbolcu arkadaşlarımızın ve menajerlerin bu durumdan sağ sağlim çıkması ama bu şekilde içeri gitmeleri bile bundan sonra bu işin ne kadar ciddi yapılacağı konusunda en ufak şaka yollu konuşmaların bile değerlendirmeye tabi tutulacağını gösteriyor. Pasta büyük, çok büyük bir sponsorluk gelirleri var. Haliyle bir amaca ulaşmak için farklı şeyler düşünülebilir, bu da hep konuşulmuştur.”
Şükür, “Siz futbolculuk döneminde böyle şeylere tanık oldunuz mu?” sorusunu da şöyle yanıtladı:
“Ben, hiç tanık olmadım. İşte böyle her işin perde arkasında yansımayacak şekilde konuşmalar vardır. Çeşitli şüphe ve imalarla bunların içinde olursunuz ama kendi adıma öyle bir duruşunuz olmalı ki bunlar size yanaşmamalı. Ben, çok şükür bireysel olarak böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bireysel olarak. Milli takım kampında da bu tür şeyler çok konuşuluyor. Ben ya ortamdan çıkarım veya oradaki ortamı, konuyu değiştiren bir yapım vardır. Tabii olmuştur, olanın önüne geçemiyorsunuz ama bundan sonra tek ümidim, beklentim, o duygu birliği yaptığım arkadaşlarım, belki zaman zaman gördüğüm büyük kulüplerin başkanlığını kazanmış büyüklerimizin inşallah hayırla, bu davadan güzel bir şekilde çıkmasını diliyorum. Görüntü her ne kadar ciddiyet kazanmış olsa da bundan sonraki sürecin, bir sporcu olarak, bir ders niteliğinde olmasını, aklanmalarını, öyle şekilde çıkmalarını diliyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)