E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Final rakip taraftara kapandı!---

Süper Final rakip taraftara kapandı!

Süper Final rakip taraftara kapandı!
11 Nisan 2012 - 16:22 borsagundem.com

Süper Final'de G.Saray, F.bahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarını üzecek haber...

Hafta sonunda İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen İl Güvenlik Kurulu toplantısında deplasman yasağı kararının devam etmesi kararı alındı.
Kararın diğer büyük karşılaşmalarda da devam etmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FANATİK.12 Nisan 2012 00:08

    DOĞRU BİR KARAR BU İNSANLAR BÖYLE PİSLİK YAPTIKTAN SONRA HİÇBİR ZAMAN İKİ TARAFIN SEYİRCİSİ ALINARAK OYNAMASIN.eskiden böyle değildi bütün stat tirübinleri yarı yarıya kadar dolardı ama ne yazıkki bazı yöneticiler vede bazı pislik insan gurubuda anlaşarak bu olayları bugünlelere getirdi,burada bu işleri başlatanların başta tkımı içinde yönetimde bulunan insanların hemen temizlenmesi lazımdır,ve her kulüpte aynı şeyler yapılmalıdır bakın ozaman o tirübinlere herkes gelip maçını seyretmek isteyecektir.syircilerinde içindeki pislikleri temizleyeceksin hatta taşkınlık çıkartanları boyalı çıkmayan boyaylan işaretli,yeceksin birdaha o statlara giremiyecekler,girmeye çelışanlarıda direk içeriatacaksın çıkmamak kaydıylan.bakın ozaman herşey düzelir.