E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Kupa da Barcelona'nın---

Süper Kupa da Barcelona'nın

Süper Kupa da Barcelona'nın
27 Ağustos 2011 - 00:38 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonunu karşı karşıya getiren UEFA Süper Kupa finalinde Barcelona, Porto'yu 2-0 yendi.

Monaco'da Stade Louis II'de oynanan karşılaşmada Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Arjantinli yıldız Lionel Messi ile 88. dakikada Arsenal'den transfer edilen Cesc Fabregas kaydetti. Fabregas, Napoli'ye karşı oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından Barcelona forması altındaki ikinci golünü kaydetmiş oldu. 39. dakikada Porto topu kendi sahasından çıkartmaya çalışırken, Barcelonalı oyuncuların yaptığı baskı sonucu topu geriye atmak zorunda kaldılar. Portekizli oyuncular topu kalecilerine doğru göndermek istediler fakat pasın atıldığı yerde, ceza sahasının hemen dışında Lionel Messi topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Messi, Helton'u şık bir şekilde çalımladı ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Messi, bir gol bir asistle Barcelona'yı zafere taşıyan isim oldu. Bu arada Porto'da Rolando iki sarı karttan 86. dakikada kırmızı kart gördü. Portekiz ekibinde 90. dakikada Guarin de kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Barcelona, İspanya Süper Kupası'ndan sonra Avrupa Süper Kupası'nı da müzesine götürmenin sevincini yaşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)