E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSüper Kupa Finali'de sahaya atlayan Youtuber özür diledi---

Süper Kupa Finali'de sahaya atlayan Youtuber özür diledi

Süper Kupa Finali'de sahaya atlayan Youtuber özür diledi
15 Ağustos 2019 - 23:14 borsagundem.com

UEFA Süper Kupa Finali'nde sahaya atlayan Faster Abdü lakaplı internet ünlüsü Ali Abdülselam Yılmaz, video çekerek özür diledi

Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında gerçekleşen UEFA Süper Kupa Finalinin 14. dakikasında sahaya atlayan ve tepki çeken Faster Abdü lakaplı Ali Abdülselam Yılmaz kendi Youtube kanalı üzerinden özür diledi.

Youtube kanalı üzerinden açıklamada bulunan Ali Abdülselam Yılmaz bir milli takım sporcusu olarak böyle bir konuyla gündeme gelmekten mutsuz olduğunu söyleyerek Türkiye'den ve tüm sporseverlerden özür diledi.

Sadece maçı izlemek için UEFA Süper Kupa Finaline gittiğini söyleyen ünlü Youtuber, sahaya atlama düşüncesinin olmadığını ve video çekme amacının bulunmadığını savundu.

Yılmaz, maçı izlerken heyecanlandığını ve bir anlık refleksle sahaya atladığını öne sürerken planlanmamış bir hareket olduğunu söyledi.

Ne bir markanın, ne bir kurumun ne de bir kişinin yönlendirmesiyle hareket etmediğini söyleyen Yılmaz şunları kaydetti:

"Buradan bir video çıkartıp Youtube kanalıma atıp bir gelir elde etme amacında değildim. Hepinizden teker teker özür dilerim bu durum için. Bir milli takım sporcusu olduğum için bu müsabakaların ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Kendim 27 kere mili forma giydim bu durumun içerisindeyim ve karşınıza geçip özür diliyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SLCK16 Ağustos 2019 09:41

    Akılndan zoru olsa gerek,  Ne amaçla atladığı belli, yazıklar olsun....

  • Aptalız ya16 Ağustos 2019 00:50

    Biz de yedik 

  • Mycudi 16 Ağustos 2019 00:12

    Değersiz bir kişi ve değersiz bir hareket o kadar güzel bir maçı maçta dahi sahsi menfaat peşinde koşarak kendini daha değersiz yapmıştır bu tur hareketler ülkemiz için yüz karasıdır

  • Bika15 Ağustos 2019 23:41

    Spiker sanki ingiliz fanatikler sahaya atlamış gibi izlenim verdi, bu maçta Türk izleyecileri heyecandıracak bir durum yok.