E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriyeli hamile kadının yardımına Mehmetçik yetişti---

Suriyeli hamile kadının yardımına Mehmetçik yetişti

Suriyeli hamile kadının yardımına Mehmetçik yetişti
25 Ekim 2019 - 23:24 borsagundem.com

Doğum sancıları tutan ve Mehmetçik tarafından zırhlı personel taşıyıcıyla hastaneye ulaştırılan Suriyeli kadın, doğan bebeğine, Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı "Pınar" ismini verdi

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tel Abyad ve Rasulayn'da mayın/EYP temizliğine devam eden Mehmetçik, Suriyeli hamile bir kadının doğum sancılarının arttığı haberi üzerine harekete geçti.

Zırhlı personel taşıyıcıyla Akçakale Devlet Hastanesine ulaştırılan Ziheyye El Halil, bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Doğum sonrası Mehmetçiğe teşekkür eden Ziheyye El Halil, Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı bebeğinin ismini "Pınar" koyduğunu söyledi.

Mehmetçik de Pınar bebeğe ve annesine sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dileğinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aymaz cahil topluluk26 Ekim 2019 12:49

    Maşallah kamptaki, sınırdaki , savaştaki gencecik suriyelilerin 6 çocuğu var. Sanki insanlık nesli tehlikede. Zor durumdasın, savaşta çocuklara bakamıyorsun ama gene de 10 çocuk yapıyorsun, birileri sana kucak açıyor, gidip adamın ülkesinde yine bir dünya çocuk yapıyorsun . Bu da bencillik, vurdumduymazlık, nankörlüktür. Kendi çocuğumuza bakamıyoruz, istesek bile tam ilgilenemiyoruz. Cahil 10 işsiz dünyaya getirirsen sonunda birbirine düşersin böyle. Sizin ırkınızı sevmiyor değiliz, müslüman kardeşimizsiniz, bu kültürünüzü sevmiyoruz esas olarak.

  • ahmak grup sizi26 Ekim 2019 08:59

    mazlumlara bak dağ taş savaş dinlemeden cayır cayır doğuruyorlar....