E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriyelilere vize mi geliyor---

Suriyelilere vize mi geliyor

Suriyelilere vize mi geliyor
18 Aralık 2015 - 06:04 borsagundem.com

Türkiye’nin 8 Ocak’tan itibaren Suriye vatandaşlarına vize uygulayacağı belirtiliyor

Alman Haber Ajansı’nın haberine göre, Türkiye mülteci akınını durdurmak için vize uygulamasına başlayacak. Fransız AFP ajansına konuşan Türk yetkili de kararı doğruladı. Yetkili, Türkiye’deki Suriyeli mülteciler için kararın uygulanmayacağını kaydetti. Öte yandan, Suriye Dışişleri Bakanlığı ise bir açıklama yayınlayarak, Türk vatandaşlarına vize uygulanacağını duyurdu. Vize muafiyetine son verilmesini, Türkiye’nin 9 Aralık’ta aldığı bir karara dayandıran Suriye Dışişleri Bakanlığı, ‘mütekabiliyet’ ilkesine dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx18 Aralık 2015 19:24

    Zor gönderirsin dostum,Esad nerdeyse kazandı Suriye'de,bunları da geri falan almaz ülkeye.

  • emre18 Aralık 2015 06:45

    istanbul'in heryeri suriyeli dolmuş.metrobüsler otobüsler nereye kafanızı çevirseniz bir yerden arap çıkıyor.onlara vatandaşlık bile verilmeye başlandı.oturduğumuz mahallede suriye plaka araç vardı şimdi 34 plaka olmuş.ilerde bunlar başa bela olacak.bütün suriyeliler köylerine-memleketlerine geri gönderilmesi lazım.hak isteyecekler- anadilde eğitim isteyecekler.sıkıntı yani kısaca