E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor 2016'da adaya kim veda etti---

Survivor 2016'da adaya kim veda etti

Survivor 2016'da adaya kim veda etti
11 Mayıs 2016 - 00:19 borsagundem.com

İki hafta üst üste yapılan dokunulmazlık yarışlarını kaybeden ünlüler takımından SMS oylamasına çıkan 3 adaydan en az oyu kimin aldığı açıklandı

TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı ile Alp Kırşan'ın sunduğu Survivor 2016'da, adaların birleşmesinden sonra ilk elenen isim belli oldu.

2 hafta üst üste dokunulmazlık yarışını kaybeden ünlüler takımından 3 aday, Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi, SMS oylamasına kalmıştı. 

Bu gece yayınlanan ada konseyinde Acun Ilıcalı SMS sonuçlarına göre adaya veda edecek ismi açıkladı. Buna göre SMS oylamasında en az oyu alan Ezgi, yarışmaya veda eden isim oldu. 

HER HAFTA İKİ DOKUNULMAZLIK

Acun Ilıcalı bu geceki konseyde yarışmanın bundan sonraki bölümü için çok önemli bir açıklamada bulundu. Buna göre her hafta iki dokunulmazlık yarışı yapılacak. Her iki dokunulmazlık yarışının ardından ada konseyinde adaylar belirlenecek. Belirlenen adaylardan biri adaya veda edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • banene11 Mayıs 2016 00:41

    siz nasıl insanlarsınız yahu...siyonistler heryerde...türkiyenin ahlakını bozdu bu acun bide borsa linklerinde habewr olmaya başladı...istanbulun tekrar feth edilmesi gerek...