E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan Merkez Bankası ve TCMB'den yeni iş birliği---

Suudi Arabistan Merkez Bankası ve TCMB'den yeni iş birliği

Suudi Arabistan Merkez Bankası ve TCMB'den yeni iş birliği
04 Eylül 2024 - 10:23 borsagundem.com

Finansal istikrar ve finansal teknolojiler alanına birlikte çalışmak için TCMB ve Suudi Arabistan Merkez Bankası arasında yeni bir mutabakat zaptına imza atıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan açıklamada, TCMB ve Suudi Arabistan Merkez Bankası arasında, dün, merkez bankacılığı konularında işbirliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere mutabakat zaptı imzalandığı belirtildi.

TCMB Başkanı Dr. Fatih Karahan ile Suudi Arabistan Merkez Bankası Başkanı Ayman M. Al-Sayari tarafından Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde mutabakat zaptına imza atıldığı aktarılan açıklamada, "Söz konusu anlaşma kapsamında, iki ülke merkez bankası arasında iş birliğinin güçlendirilmesi ve merkez bankacılığı alanında kurumsal çerçevede teknik çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır." ifadelerine yer verildi.

TCMB'den enflasyon değerlendirmesiTCMB'den enflasyon değerlendirmesi

 

Morgan Stanley'den yeni TCMB analiziMorgan Stanley'den yeni TCMB analizi

 

TCMB kritik raporu açıkladı: Sıkılaştırmada kararlılık vurgusuTCMB kritik raporu açıkladı: Sıkılaştırmada kararlılık vurgusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)