E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarSUUDİ ARABİSTAN, SIKORSKY'DEN 12 ADET HELİKOPTER ALACAK---

SUUDİ ARABİSTAN, SIKORSKY'DEN 12 ADET HELİKOPTER ALACAK

SUUDİ ARABİSTAN, SIKORSKY'DEN 12 ADET HELİKOPTER ALACAK
20 Ağustos 2010 - 12:20 borsagundem.com

Sikorsky Aircraft Corp., Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığı ile 12 adet S-76DTM helikopteri alımı için sözleşme imzaladı

Sikorsky açıklamasına göre, şirket ayrıca, 8 adet S-76D hava aracı için de opsiyon aldı. Anlaşması yapılan hava araçları, güvenlik, nakliye ve diğer görevlerde kullanılacak. İlk helikopterin 2012 başlarında teslim edilmesi planlanıyor. Sikorsky Global Helikopterleri Başkan Yardımcısı Shane Eddy, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bugüne kadarki en büyük S-76D filo siparişini duyurmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Eddy, S-76D helikopterinin, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu üstün performans ve kabiliyeti temin edeceğini belirtti. Açıklamaya göre S-76D helikopteri, başarılı olan S-76(R) helikopter hattının en son modeli olarak ön plana çıkıyor. Sikorsky bugüne kadar yaklaşık 800 adet S-76 helikopteri üretti ve teslim etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)