E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı---

Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı

Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı
02 Kasım 2017 - 16:45 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin için kararı verdi

Tahkim Kurulu, PFDK'nın Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e verdiği 6 maç men cezasını onadı.

TFF'de yer alan açıklama şöyle:

"Futbolcu Caner Erkin'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle FDT'nin 36/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca takdiren ve teşdiden 2 resmi müsabakadan men ve 26.000 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,

- Futbolcu Caner Erkin'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca takdiren ve teşdiden 4 resmi müsabakadan men ve 17.500 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile, 

- Erteleme talebinin reddine, oybirliği ile karar verilmiştir."

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmada hakem Mete Kalkavan'a yönelik "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Caner Erkin'e 2 maç, aynı müsabakada "hakeme yönelik hakareti" nedeniyle 4 maç men cezası verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet02 Kasım 2017 22:12

    Federasyonun başındaki tüpçü Beşiktaşı batırıp kaçtı. Hala oradan zarar vermeye devam ediyor ... Yazıklar olsun sana ... Beşiktaşı yedirtmeyiz.

  • Sağduyu02 Kasım 2017 22:01

    1. Görüntü üzerinden ceza diye bir uygulama yoktu Caner 'e verildi. 2. Başka oyuncuların da görüntü üzerinden küfür ettikleri görüldü onlara da ceza verilecek mi? Fair play güzel ama lütfen çifte standart olmasın !!!

  • vatandaş02 Kasım 2017 20:09

    bin 1200 tl maaşla geçinelim.asker teröristlerle çatışıp şehit olsun.caner gibi futbolcular bavulla para kazansın. sonra futbol oynamak yerine küfürbazlık yapsın.

  • Hayri02 Kasım 2017 19:16

    Bir besiktasli olarak karari takdir ettim. Kufurbaz insanlari hayatimizdan cikaralim.