E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTahliyeye ret... Kesin karar haftaya---

Tahliyeye ret... Kesin karar haftaya

Tahliyeye ret... Kesin karar haftaya
29 Haziran 2012 - 14:33 borsagundem.com

Türk futbolunda yaklaşık 1 yıldır devam eden Şike Soruşturması'nın 22. duruşması sona erdi. Karar günü ise...

Türk futbolunda yaklaşık 1 yıldır devam eden Şike Soruşturması'nın 22. duruşması bugün sona erdi. Mahkeme Heyeti, sanıkların son savunmalarını aldıktan sonra ara kararını da açıkladı. Karara göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Giresunspor eski Başkanı Olgun Peker ve menajer Yusuf Turanlı için tahliye talebini pazartesi günü değerlendireceğini açıkladı. Mahkeme heyeti şike davasına yönelik nihai kararını ve tahliye taleplerini kesin hüküm ile birlikte pazartesi günü açıklayacak.
10 dakikalık aranın ardından duruşmaya başlayan Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, “Mütalaya karşı beyanlar alındı. Biz karar vereceğiz. Her sanık açısından müzakere yapıyoruz. Ara vereceğiz ve ara karar koyacağız. Kararımızı Pazartesi saat 09.00'da vereceğiz.İnşallah herkes için hayırlısı olur. Pazartesi saat 10.00’da duruşmaya başlayacağız. Son sözleri sorup karar vereceğiz. Güzel bir yargılama olduğuna inanıyoruz. İnanıyorum ki biz de hata yapmayız ve iyi bir karar olur. Tüm çabamız yanlış yapmamak üzere. Kimsenin bir saat dahil mağdur olmasını istemeyiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)