E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahran'da rejim karşıtı gösteri---

Tahran'da rejim karşıtı gösteri

Tahran'da rejim karşıtı gösteri
11 Ocak 2020 - 22:36 borsagundem.com

İran'ın başkenti Tahran'da düşürülen uçakta hayatını kaybedenler için düzenlenen anma rejim karşıtı gösteriye dönüştü

İran'da, başkentteki Emir Kebir Üniversitesinin önünde İranın düşürdüğü Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağında hayatını kaybedenler için düzenlenen gösteride rejim karşıtı sloganlar atıldı.

Toplanan kalabalık "Devrim Muhafızları utan, ülkeyi rahat bırak", "Diktatöre ölüm", "Yalancılar istifa", "Silahlı kuvvetler genel komutanı (Hameney) istifa", "Bana fitneci deme, fitnecinin kendisi sensin" sloganları attı.

Tahran'da rejim karşıtı gösteri

İran özel harekat polisleri, atılan sert sloganların ardından öfkeli kalabalığa müdahale etti. Polis gösteri yerine giden yolları kapattı ve vatandaşların o tarafa doğru gitmesine izin vermedi.

İran'dan itiraf geldi: Uçak kazara vuruldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Balık hafizalilar 12 Ocak 2020 09:21

    Yorumlara bakıyorum ne balık hafızalı bir topluluğuz demekten kendimi alı koyamadım. Irak parcalandiginda saddam gidiyor diye Libya'da kaddafi gidiyor suriyede Esad gidiyor mısirda vs vs gufuyir diye sevindik ama zaman gisterdiki planlar farklı. Amaç ortadoğu yu istikrarsizlastirmak kaynakları sömürmek israilin önünü acmak. Iran için sevinenlere sözüm ilerde çok ağlarsınız bilinki sırada Türkiye var. Bu coniler unutmayın biimde üstümüze isid YPG ile üzerimize geliyorlar ve bu konuda da uzun dönemli planları var.

  • SEN12 Ocak 2020 11:25

    AHIRA FALAN SAKLANDA BİR ŞEY OLMASI KORKAKLIK FELAKETİ GETRİR BU MİLLET HEPSİNE DERS VERECEK GÜÇTEDİR SEN EN İYİSİ SAKLAN.

  • katılıyorum12 Ocak 2020 10:04

    "sırada Türkiye var. Bu coniler unutmayın biimde üstümüze isid YPG ile üzerimize geliyorlar ve bu konuda da uzun dönemli planları var"

  • kılıç12 Ocak 2020 08:02

     REJİMİN YALANLARINA KARŞI HALKIN SABRI TAŞMIŞDIR İRANI KİM YÖNETİYOR BELİRSİZ NE İDÜGÜ BELLİ OLMAYAN BİR KAÇ MİLİS TOPLAYAN BEN GENERALİM DEYİP SÖZ SAHİBİ OLUYOR YADA BEN MOLLAYIM DEYİP HALKA YANLIŞ BİLGİ VERİP ALDATIYOR ALLAH İRAN HALKINA SABIR VERSİN.

  • Vatansever 12 Ocak 2020 07:03

    "Devrim Muhafızları utan, ülkeyi rahat bırak", "Diktatöre ölüm", "Yalancılar istifa", "Silahlı kuvvetler genel komutanı (Hameney) istifa", "Bana fitneci deme, fitnecinin kendisi sensin" İslamın da yüzkarası İran,...İslam düşüncesine de zarar veriyor uygulamalarıyla...

  • Mehmet12 Ocak 2020 04:53

    Dun yedigin Hurmalar .... tirmalar hadisesi. Güç zehirlemesinin dönüşü olmaz. Kobra zehirinden daha ölümcüldur ve ruhu öldürür.

  • Tam komedi 12 Ocak 2020 01:58

    Her zaman söylediğim gibi bu dünyanın düzeni Garibanı ezen ezene !!! Kendi havasahasında hava trafiğini göremiyor kakmış da intikam alacak !!! Ortadoğuya din masalını kitleyen Firavun dur ! Dini ver donuna kadar al !

  • Numan12 Ocak 2020 01:39

    İran rejimi daha saldırgan hale gelecek içeriyi bastırmak için dikkati dışa çekecek yoksa iç savaş kaçınılmaz halk amgorlardan yillmis

  • mzd12 Ocak 2020 01:06

    bu iş karışık,defans zamanı...

  • Vatandaş12 Ocak 2020 00:40

    Bu ortadoğu kafalılar daha doğru dürüst bir cenazeyi bile kaldıramaz, yolcu uçağını füze sanıp düşürürler. Allah muhafaza bunların nükleere sahip olduğunu düşünemiyorum, kesinlikle bu cahil kafa patlatır.

  • HÜLYA ÇİFTCİ11 Ocak 2020 23:37

    Eskiden tüm arap ve müslüman ülkeler israil e kadar birlik içinde hareket eder iken.daha sonra iran da rejim iktidara geldi ve hep mezhepcilik ile yayılma politikaları islam dünyasını paramparça etti ve müslüman ülkeler içlerinde çözüldüler ve birbirlerinin düşmanları oldular bu işte müslüman dünyası kayıp eder iken tek kazanan israil oldu.tüm müslüman dünyasının çok zor günler geçirmektedir.umarım biz bu krizden başarılı çıkarız.

  • Fatihin Fedâisi11 Ocak 2020 23:27

    İran rejimi sallanmaya başladı. Zulüm payidar olmaz. Suriye'de yüzbinlerce insanın ölümünden sorumlusunuz. Ne oldu Amerikan askerlerinden intikam falan, İsrail'i haritadan sileceğiz muhabbeti. Yolun sonu göründü.

  • South11 Ocak 2020 23:00

    Iranda en geç 5 yıl içinde rejim değişir. Sosyal medya çağında bu kadar beceriksiz, dünyadan bu kadar kopuk ve en ufak bir muhalefeti sindirmeye odaklanmış böyle bir yönetim ayakta kalamaz. Trump şu yada bu şekilde rejimi değiştirir. Bölge için hayırlı olur mu bilinmez, İran için hayırlı olur mu o da bilinmez. Bakalım görelim.

  • fatih11 Ocak 2020 22:55

    iranlı mazlumlara da kucak açmaya hazırlan türkiye...

  • Dilaver11 Ocak 2020 22:54

    Kasım suleymaninin ölümü halkın isyanını unutturmustu demekki kaldığı yerden devam mollalari gönderecekler orada