E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Takım nasıl olur gördüler'---

'Takım nasıl olur gördüler'

'Takım nasıl olur gördüler'
14 Ekim 2011 - 08:02 borsagundem.com

F.Bahçe’nin milli yıldızı Emre Belözoğlu ilk 5 haftadaki başarıyla ilgili net konuştu

“Lig bittikten sonra sonra yaşanan her şey bizi çok daha fazla motive etti. Birbirimize kenetlendik. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Bir takımın aslında nasıl olması gerektiğini, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da tüm Türkiye’ye bir kez daha gösterdik.”
ŞİKE soruşturmasının başladığı ilk günden bu yana yaşanan tüm sıkıntılara inat ligde namağlup bir şekilde lider durumda bulunan F.Bahçe’de Emre Belözoğlu kenetlenip, motive olarak bu başarıya ulaştıklarını söyledi. Emre FB TV’de takımın durumu ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:
“LİG bittikten sonra yaşanan her şey bizi bu sezon çok daha fazla motive etti. Birbirine kenetlenen bir takımımız var. Oynayan arkadaşlarımızın hepsi ellerinden geleni yaptılar. Bir takımın aslında nasıl olması gerektiğini, geçen sezon olduğu gibi her zaman olduğu gibi bütün Türkiye’ye bir kez daha gösterdik.
BÖYLE büyük camiaların, büyük takımların isimler üzerine kurulu olmaması gerektiğini, herkese gösterdiler, eksiğimiz sakatımız olmasına rağmen herkes üstüne düşeni yaptı. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben de bu haftadan itibaren olmak üzere inşallah sezon sonuna kadar takımım için çalışmak, üstüme düşeni yapmak istiyorum. Çok iyi bir takımımız, mükemmel bir arkadaşlık ortamımız var. Bunun kıymetini bilip, taraftarlarımızın desteğiyle bütün camiamızın beklediği şampiyonluğu kazanmak için çalışacağız.”
‘DESTEK ŞART’
EMRE, Milli Takım’ın play-off’a yükselmesi ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Gönül isterdi ki bu gruptan direkt çıkalım ancak bir gerçek var ki Almanya bizden fizik ve mental anlamda daha iyi bir takım. İlk Almanya maçından sonra 2. olarak gruptan çıkmayı hedeflemiştik ve bunu gerçekleştirdik, mutluyuz. Ancak şöyle bir bakış açısı var; Sanki biz gruptan 2. olarak çıkarken hiçbir şey yapmadık, emek vermedik gibi bir hava var. Biz bunlara tabii ki üzülüyoruz.
BİZDEN beklenenin ne olduğunu net olarak anlamıyorum. Herkes bizden direkt Dünya Kupası’na ve Avrupa Şampiyonası’na gitmemizi bekliyor. Saha içinde elimizden geldiğince ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. Avrupa Şampiyonası’na gitmek istiyoruz. Bu güç bizim takımımızda var. Yeter ki Türk halkının bize olan desteğini hissedelim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FANATİ,K.14 Ekim 2011 12:23

    Malkoçoğlu sen sahaya çıkan takımın kadrosuna bakarak konuş,elde onca iyi adamlar verken kendi takımlarında forma giymeyen futbolcuları oynatırsan olacağı budur.lafı sırf emreye sokma, sahada pili bitmiş oynayamayan futbolcuları yazki bende seni takdir edeyim.

  • Malkoçoğlu14 Ekim 2011 08:13

    Fazla konuşmayı bırak işini doğru yap, şimdi cevap ver Emre Bey:Gruptan 2.çıkarken: Herkesin 4-5 attığı azerbaycan'a ilk maçta yenilip, 2.maçta neden ıkınarak kazandınız? Kazakistan'a karşı bizi niye rezil ettiniz? Avusturya maçında sirktekiler gibiydiniz.Her maç kabus gösterdiniz, kazandığınız maçlarda bile. Bunun nedenleri: Hiddink-Oğuz ikilisi mi?Ekmeginiz aşınız mı eksik veriliyor? Otel paralarını cebinizden mi ödetiyorlar? Deve kervanları ile mi maça gidiyorsunuz-uçakla mı?Aşçınız yemeklere uyku ilacı mı katıyor? Neden uyuz gibisiniz arkadaş sahada? Yoksa paraya doydunuz ayaklarınız mı çekmiyor? Bırakın yerinizi aslan gibi gençlere,utanmadan nasıl çıkıp ta konuşabiliyorsunuz ya?Neyiniz eksik onu söylermisiniz? Oniki dev adam dedikleri de senin mantığın gibi bir mantıkla çöktürdü bizi yere.Utanmadınız mı voleybolcu kızlar 2-0 dan 3-2 maç almak üzerelerken 2 sayı yüzünden gittiler. ÖRNEK OLMADI MI O RUH HALİ SİZE?