E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTakım puan, Carvalhal umut dağıtıyor...---

Takım puan, Carvalhal umut dağıtıyor...

Takım puan, Carvalhal umut dağıtıyor...
04 Mart 2012 - 22:51 borsagundem.com

Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamyaptığı maç değer lendirmesinde, "İlk olarak taraftarlarımıza stadı doldurarak bize destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Onlara layık olacak bir sonuç çıkaramadık. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Galibiyeti hakedek bir galibiyet elde etti. Futbolcularıma bir suçlamada bulunamam. Onlar da sahada ellerinden geleni yaptılar. Yaşadığımız bir çok sıkıntı içerisinde oyuncularımızın sakatlığını da sayabiliriz. Oyuncularımızın oynadığı pozisyonları sürekli değiştirmek zorunda kalıyoruz. Hilbert, Egemen, İsmail ve son olarak Veli'nin olmaması oyun anlayışımızı oturtmak açısından bizi çok etkiliyor. Yaşadığımız sıkıntılar bizi yeni arayışlara itiyor ve biz de her maçta o adaptasyonu sağlamakta zorluk çekiyoruz." dedi.
Play-off'a kalamama gibi bir korkusu olmadığını yineleyen Carlos Carvalhal, "Benim futbol içerisinden hiç bir şeyden korkum yoktur. Play-off'a kalmak için de bir şekilde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Perşembe günü Madrid'e gideceğiz. Sonra lig ve Türkiye Kupası maçları var. Üç kulvarda da hedeflerimizi gerçekleştirmek için sonuna kadar ilerleyeceğiz." ifadesini kullandı.
Perşembe günü çıkacakları tarihi Atletico Madrid maçı ile ilgili ise, "Şu an en ciddi şekilde düşünmemiz gereken konu Madrid maçında hangi oyuncu kadrosuyla gideceğimiz. Sakatlarımızın durumunu gözden geçireceğiz. Atletico Madrid turun ve maçın mutlak favorisidir. Bunun da bilincindeyiz. Orada avantajlı bir skor elde edip İstanbul'da turu geçmek için elimizden geleni yapacağız." diyen Carvalhal açıklamalarını noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)