E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ---

TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ

TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ
02 Temmuz 2010 - 12:10 borsagundem.com

Kendi üyelerinin açıkladığı bilgiler TELKODER'in söylediklerinin tam tersini gösteriyor

Çok değil bundan 10 gün önce TELKODER'in üyeleri arasında yeralan Borusan Telekom bir kampanya başlattığını açıkladı. Kampanyanın adı kazandıran numara. Bu kampanya ile ilgili gazetelerde de açıklamalar yeraldı. (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/15079513.asp) bunlarda birisine baktığınızda ilginç bilgiler görmeniz mümkün. Haber metnine göre Borusan Telekom hem numara taşımaya başlamış hem de numara tahsis etmeye başlamış bulunuyor. Kendini seçecek müşterilere ise yüksek oranda indirimler sunacağını belirtiyor:' Borusan Telekom Genel Müdürü Mehmet Başer, kendileri gibi sabit hat telefon operatörlerinin, sabit hatlarda numara tahsisi ve numara taşıma iznini yıllardır beklemekte olduğuna işaret ederek, konuya ilişkin yükümlülüklerini yerine getirmelerinin ve ara bağlantıları kurmalarının ardından sabit hatlarda numara taşıma ve yeni numara tahsisine başladıklarını belirtti.
'İşte bu bilgiler TELKODER'in söylediklerinin tam tersini gösteriyor. Demek ki artık sabit hatlarda da numara taşıma için bir engel kalmamış ve tüm operatörler kendilerine ait numara tahsisine başlamışlr ve bunların önünde hiçbir engel kalmamış.
Peki neden tüketiciye ulaşmıyor bu kampanyalar. sorun hep dönüp dolaşıp aynı noktaya kilitleniyor: Yatırım yapmak ve paraya kıymak. Tüketiciye ulaşmanız için öncelikle Türkiye genelinde satış ağları kurmalısınız. Ürünlerinizin iletişimini yapacak reklam kampanyaları düzenlemelisiniz..Ayrıca bu ürünleri sunabilecek altyapıları oluşturmak için de yatırım yapmalısınız. Alternatif telekom operatörleri kısa yoldan toptan gelire ulaşabilmek için tüketicileri değil daha çok şirketleri hedefliyor. BU yüzden de tüketiiclere yönelik çok fazla aktivite göstermiyor. Bu konuda suçlanacak tarafın kim olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..
Peki BORUSAN Telekom açıklamaları böyle iken TELKODER nasıl oluyor da 10 gün sonra bunlar yok diye açıklama yapabiliyor?
BAKAN İLE KARİKATÜRLE DALGA GEÇEREK SEKTÖR BÜYÜR MÜ?
Şimdi gelelim zurnaın zırt dediği yere. TELKODER derneği para yatırmadan para kazanmaya çalışmak yerine sektörü ve pazarı olumlu etkileyecek adımlar için uğraşacağına kavgacı ve tartışmacı üslubu ile sektörde özellikle TELKODER üyeleri ile büyük operatörler arasında sorun yaratmaya devam ediyor. Şimdi bu geldikleri noktayı bir adım daha ileri götürdükleri görülüyor.. Önceki gün yapılan basın toplantısında Bakan Binali Yıldırım ve BTK Başkanı Tayfun Acarer ile ilgili karikatürler hazırladıkları ve hem Bakan hem de BTK ile adeta dalga geçtikleri görülüyor.. İnsanın aklına sektörün Bakanı ile dalga geçilerek sorunlar nasıl çözülecek diye bir soru geliyor doğal olarak...
BORSAGUNDEM.COM
TELKODER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER
TELKODER GERÇEKLERİ AÇIKLASIN
ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDAKİ DERNEK



































’ 





































’ 





































’ 






















Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)