E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftar anketi: EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'den!---

Taraftar anketi: EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'den!

Taraftar anketi: EURO 2024'ün en iyi golü Mert Müldür'den!
20 Temmuz 2024 - 15:51 borsagundem.com

A Milli Takımımızın EURO 2024 gruplarında Gürcistan ile oynadığı maçta, Mert Müldür'ün attığı gol taraftarlar tarafından "en güzel gol" olarak seçildi.


EURO 2024'ün ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmada A Milli Takımımızın ilk golünü atan Mert Müldür'ün enfes golü taraftarlarca turnuvanın golü seçildi.

İspanyol yıldız Lamine Yamal'ın, Fransa maçında attığı gol ise ikinci sırada yer aldı. Arda Güler'in, Gürcistan maçında attığı gol taraftarlar tarafından turnuvanın en güzel üçüncü golü seçildi.

UEFA YAMAL'I SEÇMİŞTİ

UEFA ise EURO 2024 yarı finalinde İspanya'nın Fransa'yı yendiği maçta fileleri plase vuruşla havalandıran Lamine Yamal'ın golünü turnuvanın en iyi golü seçmişti.

Arda Güler'in Gürcistan'a attığı gol listede 5. sırada yer alırken, Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı gol ise en iyi 6. gol seçilmişti.

A Milliler, FIFA sıralamasında 16 basamak yükseldiA Milliler, FIFA sıralamasında 16 basamak yükseldi

 

A Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli olduA Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli oldu

 

Milli Takım, Hollanda'ya yenilerek EURO 2024'e veda ettiMilli Takım, Hollanda'ya yenilerek EURO 2024'e veda etti

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)