E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftar da sildi---

Taraftar da sildi

Taraftar da sildi
16 Ekim 2011 - 09:25 borsagundem.com

Gece hayatı nedeniyle Carvalhal'ın gözünden düşen İspanyol yıldız Guti, 51 gün sonra sahalara döndüğü maçta tribünler tribünler tarafından yuhalandı.

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, tam 51 gün sonra formasına kavuştuğu maçta şok üstüne şok yaşadı. Gece hayatı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Carlos Carvalhal'ın yaklaşık 1.5 ay kadroya almadığı Guti, yeşil sahalara döndüğü maçta hem kaptanlığı hem de taraftarı kaybetti. Kaptanlık pazubandını İbrahim Toraman'a kaptıran İspanyol futbolcu, 70. dakikada oyundan çıkarken de tribünler tarafından yuhalandı. Guti, sahada kaldığı süre boyunca 2 dakika 10 saniye topla oynarken 12 top kaybı yaptı, sadece 1 isabetli şut attı.
GUTİ, TWİTTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ
İspanyol oyuncu maç sonrasında kişisel Twitter hesabı aracılığıyla taraftarlardan özür diledi. Guti "Hepimiz için düşünme vakti, taraftarımız bunu haketmiyor. İki aydır oynamadım. Form tutmak için zaman istiyorum, hepinizden özür diliyorum" ifadesini kullandı. .
DESTEK VEREMEDİ
25 Ağustos'taki Alania maçından bu yana ilk kez şans bulan Guti, dün formasının altına Adalı ve Havutçu'ya destek veren bir tişört giydi ancak formayı çıkarma fırsatı bulamadı.
BAHADIR BEYARSLAN / Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)