E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftarlar sahaya girdi---

Taraftarlar sahaya girdi

Taraftarlar sahaya girdi
22 Eylül 2013 - 21:06 borsagundem.com

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde olaylar çıktı, maç yarım kaldı...

Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan derbi karşılamasının 90+3. dakikasında Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesinin ardından ortalık bir anda karıştı... Sahaya giren taraftara polis biber gazı ile müdahale etti.
Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Galatasaraylı Felipe Melo, Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Motta'ya yaptığı sert hareket sonrasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı... İşte ne olduysa bundan sonra oldu...
Felipe Melo ile Ramon Motta arasında bir anda kavga çıktı... Melo'yu Didier Drogba sakinleştirerek soyunda odasına gönderdi... Yaşanan gerginliğe sinirlenen birçok Beşiktaş taraftarı da sayaha indi... Olaylar güvenlik güçleri tarafından sakinleştirildi.
Oyuncular soyunma odasına girdi, ancak yüzlerde taraftar birkez daha sayaha inerek koltuk ve sandalyelerle güvenlik güçlerine saldırdı... Polis de taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Çıkan olaylar nedeniyle duran Beşiktaş - Galatasaray derbisi tatil edildi. Maçla ilgili kararı Futbol Federasyonu verecek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zaphers22 Eylül 2013 23:55

    Borç iflas temerrüt temlik ve nev-i musibete rağmen %65 yürüyen BJKAS, yarında saha kapatma para cezası ve misl-i belaya inat bir %65 daha yürürse şaşırmayalım tamam mı?

  • kazıklı22 Eylül 2013 23:43

    hepside oğlan onların,delikanlı böyle yapmaz,oturduğu yerden takımına tezahürat yapar-destekler,delikanlıca futbolun keyfini yaşar,bunları kazığa oturtmalı.

  • ergun22 Eylül 2013 23:38

    6222 yi saha dışı olayda Bursa taraftarına uygulayan zihniyet,hadi bakalım daha vahimi oldu,hemde saha içinde...Bekliyoruz,izleyeceğiz...

  • bak git oluum22 Eylül 2013 23:15

    taraftar dediğiniz güruh sarhoş anlaşılan,sey,rci olduğunun bile farkında değil,kendilerini oyuncu sanmışlar.

  • adamsan yayınla22 Eylül 2013 22:51

    tinerci-balici,hain taifesi bahaneyi her zaman bulur,toplumun haşeratları,bunların yeri hayvanat bahçesi.