E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTAV'dan 'skandal'a cevap---

TAV'dan 'skandal'a cevap

TAV'dan 'skandal'a cevap
04 Temmuz 2013 - 11:51 borsagundem.com

TAV, Trabzonspor Kulübü ile aralarındaki 'basit bir ticari ilişkinin', skandal olarak duyurulmasından üzüntü duyduğunu bildirdi

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TAV Turizm olarak, Trabzonspor Kulübü'nün 4 yıldır tüm seyahat, bilet ve konaklama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.
Haberlere konu olan Trabzonspor Kulübü'nden yapılan ödemenin de bu hizmetler ile ilgili olarak vadesi geçmesine rağmen tahsil edilememiş bedellere karşılık alınan çeklerin ödenmesi olduğunu savunan
Bildiricioğlu, "TAV Turizm'in yukarıda belirtilen hizmetlere karşılık, Trabzonspor Kulübü'nden halen cari olarak alacakları da bulunmaktadır. Bu alacaklar ile ilgili Trabzonspor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz
görüşmelerde tarafımıza bir ödeme planı verilmiştir. Basit bir ticari alacak ilişkisinin medyada skandal olarak duyurulmasından duyduğumuz üzüntüyle, konunun aslını kamuoyuna açıklama gereksinimi duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor yönetimi, dün kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, bundan sonra TAV Şirketler Grubu'yla çalışmama kararı aldığını duyurmuştu. Alınan kararın gerekçeleri arasında, mayıs ayındaki olağanüstü genel kuruldan bir gün önce TAV'a kesilen çekler ve genel kuruldan hemen sonra da bu çeklerin ödenme şekli gündeme getirmişti. Yeni yönetimin yanlış bilgilendirildiği iddia edilen açıklamada, kulüp eski müdürü Sinan Zengin ve eski Başkan Sadri Şener eleştirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 256,00
En Yüksek: 260,50
En Düşük: 256,00
Değişim -1,25 %
FK: 8,97
PD / DD: 1,75
İşlem Hacmi 317.925.083
Toplam Adet: 1.233.479
Ağırlıklı Ort.: 257,71
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet04 Temmuz 2013 12:19

    TAV'ı tavlayan Sadri.Adının bu tür olumsuzluklarla anılmasından sıkılıyor mu acaba?YOK canım, 'BEN...' diye başlayıp övünüyordur hala. Bu tiplerin özelliğidir bu.

  • yılmaz04 Temmuz 2013 12:16

    fb medyası işbaşında, bunlar normaldir bu duruma getirilmemesi gerekirdi.