E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Anafartalar Zaferi paylaşımı---

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Anafartalar Zaferi paylaşımı

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Anafartalar Zaferi paylaşımı
10 Ağustos 2024 - 13:27 borsagundem.com

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki dönüm noktalarından biri olan Anafartalar Zaferi, ecdadımızın Çanakkale’de verdiği destansı mücadeleyle, tarihimizin unutulmaz zaferlerinden biri olmuştur" açıklamasını yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümüne ilişkin paylaşım yaptı:

"Milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki dönüm noktalarından biri olan Anafartalar Zaferi, ecdadımızın Çanakkale’de verdiği destansı mücadeleyle, tarihimizin unutulmaz zaferlerinden biri olmuştur."

"Kahramanlarımız, gelecek nesillere direniş ruhunu miras bıraktı"

Numan Kurtulmuş, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'de tarih yazan tüm şehitleri andı:

"Anafartalar’da inancı ve değerleri için şehadete yürüyerek vatanımızı bizlere emanet eden kahramanlarımız, tarihin seyrini değiştirdikleri gibi gelecek nesillere de direniş ruhunu miras bırakmışlardır.

Bu büyük zaferin 109’uncu yıl dönümünde, Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'de tarih yazan tüm şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyorum."

MSB'den, Anafartalar Zaferi'nin 109. yıl dönümü için paylaşımMSB'den, Anafartalar Zaferi'nin 109. yıl dönümü için paylaşım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SSK emekli 10 Ağustos 2024 22:00

    Acil intibakkkkkkkkkk imdatttttttt maaş artışlarında adalet istiyoruz pirim günü çok olanla az olan aynı maaş olmaz illede Adalet yeter artıkkkkkk