E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTek kişilik Paksoy Holding---

Tek kişilik Paksoy Holding

Tek kişilik Paksoy Holding
17 Ağustos 2012 - 07:24 borsagundem.com

Yıldız Holding’de yönetimin en tepe noktalarına kadar yükselen Cahit Paksoy, iş dünyasındaki uzun süreli sessizliğini bozdu

Geçen yıl gıda dışındaki tüm yatırımlarını yönettiği Yıldız Holding’den ayrılan ve bir süre kendisini unutturan Cahit Paksoy, sahaya ‘holding patronu’ olarak döndü. Cahit Paksoy bu hafta ‘Paksoy Holding’ adlı yeni bir şirket kurdu. Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun izin verdiği şekilde, 50 bin lira sermayeli holdingin tek ortağı ve tek yöneticisi Cahit Paksoy...
Uzakdoğu yolcusu
Paksoy, holdingi ailesinin sahip olduğu bazı inşaat ve ambalaj şirketlerini bir araya toplamak için kurduğunu belirterek, “Ancak şu anda yabancılarla ciddi bir yatırım için görüşüyorum. Esas gündemim bu. Yatırım 1 - 2 aya netlik kazanacak” diyor.
Yeni yatırımla ilgili sık sık Uzakdoğu ve ABD’ye seyahat ettiğini de anlatan Paksoy, bu girişimin farklı sektörleri kapsayacağını söylüyor.
İş dünyasında ismi telekom sektöründe parlayan Cahit Paksoy 2003’te Aycell’in genel müdürü olarak tanındı. GSM operatörü Aycell’in 2004’de İtalyan Aria ile birleşerek Avea adını almasının ardından da genel müdürlük görevini sürdürdü. Paksoy, 2005 yılında transfer olduğu Yıldız Holding’ten de Ambalaj, Bilişim ve Gayrimenkul Grubu Başkanlığını bırakarak geçen yıl ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bead eyes17 Ağustos 2012 21:28

    borsaya acilmak icinmi kuruldu acaba nasil olsa spk onune geleni halka arz ediyor paksoyuda eder....