E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTempa, fuarın gözdesi oldu---

Tempa, fuarın gözdesi oldu

Tempa, fuarın gözdesi oldu
26 Mart 2013 - 12:46 borsagundem.com

Tempa Pano, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuarda müşteri ve ziyaretçileriyle buluştu

Tempa Pano, 21-24 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat ve otomasyon endüstrisinin en önemli fuarı WIN- World of Industry Fuarı'nda müşteri ve ziyaretçileri ile buluştu.
22 ülkeden yüzlerce firmanın katıldığı, 30 bin m2'nin üzerinde kapalı alanda gerçekleştirilen fuarda Tempa Pano, 100 m2' lik standıyla yer aldı. Fuarda Türkiye ve dünyadan gelen karar vericilere en yeni ürünleri; K Bara, TS serisi , GS serisi ve Exproof panolarını tanıtan Tempa Pano WIN fuarı ile yenilikçi ve önder kimliğini yeniden gösterdi.
Yenilikçi Çözümler , Geniş Ürün Yelpazesi
Müşterileri için değer yaratan, beklentilere cevap veren Tempa Pano, otomotiv, cam, demir çelik, lastik, kimya, gıda, içecek, beyaz eşya, orman ürünleri, petro-kimya, ilaç, çimento, gemi, boru, makine, arıtma, inşaat, enerji, robotik, ambalaj, maden, döküm, savunma, elektronik ve otomasyon sektörlerine verdiği kaliteli ve istikrarlı hizmetlerle , Türk Sanayisinin doğrudan yada dolaylı olarak tedarikçisi konumunda.
Dilovası Makine OSB'de 21.000m² kapalı alan üzerine kurulu fabrikada faaliyet gösteren firma , bünyesinde 240 kişiyi istihdam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki toplam 10 firmasında geliştirdiği yeni ürünler ile iç ve dış pazarda güçlü bir yer edinerek büyüyen Tempa Pano sektörün ihtiyaçlarına alternatifli çözümler sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)