E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizTepki denemeleri güç kazanabilir---

Tepki denemeleri güç kazanabilir

Tepki denemeleri güç kazanabilir
13 Kasım 2017 - 09:19 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da alımlar yükselişi tetikleyebilir

BIST100:

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde de gevşeme eğiliminde olan BİST 100 endeksi günü %1.18 oranında değer kaybı ile 108.949 seviyesinden kapandı.
Endekste geçtiğimiz hafta etkili olan satışlar ile son 1 aylık süreçte etkisinde olduğumuz yükseliş trendinin kırıldığını görüyoruz.
Bununla birlikte orta vadeli gösterge olan MACD’in de Cuma günü Sat konumuna geçmiş olmasını endeksteki güç kaybının devam edebileceğini gösteriyor.
Bu nedenle yeni pozisyonların açılması konusunda temkinli kalınması ve mevcut taşınan hisseleri ise kısa vadeli desteklerin kırılması sonrasında kademeli olarak azaltmanın yararlı olacağı kanaatindeyiz.
Gün içi işlemlerde 108.700 ve 109.500 seviyelerini gün içi destek direnç seviyeleri olarak takip edeceğiz. Gün hafif tepki alımları ile başlamasını beklediğimiz endekste tepki denemelerinin güç kazanabilmesi için ilk etapta 109.500 ara direnci aşılmalı. Aksi halde endekste güç kaybının devamını görebiliriz. Gün içi açılacak pozisyonlarda ise 108.700’ün altına inilmesi halinde ısrarcı olunmamalı.

Yatırım Finansman

* SAYFADA YER ALAN BİLGİLER TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)